Fenerbahçe efsanesi olacak kafasına taktı... "Beni 30 milyon eurodan aşağı satmayın" Helal olsun sana çocuk

Fenerbahçe'ye geldiği günden bu yana üzerine koyarak ilerleyen futbolcu hakkında flaş gelişmeler yaşanıyor. Transferi gündemde olan oyuncunun, Fenerbahçe'ye kazandırmak için "Beni 30 milyon eurodan aşağı satmayın" dediği iddia edildi. Taraftar bu hareketi çok beğendi.

Fenerbahçe efsanesi olacak kafasına taktı... "Beni 30 milyon eurodan aşağı satmayın" Helal olsun sana çocuk

Fenerbahçe son dönemde dünya futboluna yeni yıldızlar kazandırmaya devam ediyor... Eljif Elmas, Kim Min Jae, Arda Güler bunlardan sadece birkaç tanesi. Fenerbahçe'de öyle bir futbolcu daha var ki, performansıyla parmak ısırttmaya devam ediyor.

İşte o futbolcu, geldiği günden bu yana üzerine koyarak devam eden, kendisine verilen görevi en iyi şekilde yapan ve sakin kimliğiyle taraftarın sevgisini derinden kazanan Ferdi Kadıoğlu... 

Geçen sezondan bu yana hakkında transfer dedikoduları olan Ferdi, takımda en iyi performans veren futbolcu olma konumunu sürdürüyor. 

Ferdi ayrıca, Fenerbahçe'de şampiyonluk yaşama isteğini de her fırsatta dile getiriyor. Yıldızs futbolcuya bu sene de çok sayıda teklif var ancak Ferdi'nin ortaya koyduğu tavır bir hayli beğenildi. 

Fenerbahçe efsanesi olacak kafasına taktı... "Beni 30 milyon eurodan aşağı satmayın" Helal olsun sana çocuk - Resim : 1

FERDİ'NİN HAREKETİ BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

İddiaya göre Ferdi'ye 20 milyon euro ile 25 milyon euro bandı arasında çok sayıda teklif geldi ancak Fenerbahçe bu teklifleri reddetti. Sarı lacivertlilerin Ferdi için talebi en 30 milyon euro ve bir sonraki satıştan yüzde 20 oranında pay.

Ancak burada asıl dikkat çeken detay, Ferdi'nin de bu durumu desteklemesi. Kadıoğlu bu hareketiyle taraftarın bir kez daha gönlünü kazanmayı başardı.