Fenerbahçe, geçen sezon Beşiktaş'ın elinden kaptırdığı isme kancayı taktı. Dev kule kaleye top geçirmiyor

Süper Lig'de transfer çalışmalarını sürdüren ekipler arasında yer alan Fenerbahçe forvet hattının yanı sıra savunma hattını güçlendirmek için de çalışmalarına devam ediyor. Fenerbahçe, Hellas Verona forması giyen stoper Isak Hien'e kancayı atmış durumda. Hellas Verona geçen sezon Hien'ı Beşiktaş'la girdiği transfer yarışından sonra kadrosuna katmıştı. Hien 1,91'lik boyu nedeniyle "Dev kule" olarak adlandırılıyor.

Fenerbahçe, geçen sezon Beşiktaş'ın elinden kaptırdığı isme kancayı taktı. Dev kule kaleye top geçirmiyor

Süper Lig'de yeni sezonda şampiyonluk ipini kimseye kaptırmak istemeyen Fenerbahçe transfer çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. İleri ucu yıldız futbolcu Dzeko ile güçlendiren Fenerbahçe'de arka taraf için de çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. 

DEV KULEYE KANCAYI ATTILAR

Fenerbahçe Peres ve Szlai'nin yanına güçlü bir stoperi daha eklemek için çalışmalara başladı. Sarı lacivertlilerin gündeminde şu anda Hellas Verona forması giyen  Isak Hien var.

Fenerbahçe, geçen sezon Beşiktaş'ın elinden kaptırdığı isme kancayı taktı. Dev kule kaleye top geçirmiyor - Resim : 1

BEŞİKTAŞ DEVREYE GİRMİŞTİ

1, 91'lik boyu nedeniyle "Dev kule" olarak adlandırılan futbolcu için geçtiğimiz sene Beşiktaş da devreye girmişti. Ancak daha istekli davranan taraf Hellas Verona, futbolcuyu Beşiktaş'ın elinden kapmıştı.