Fenerbahçe Hollanda’dan 1 puanla geri döndü

UEFA Avrupa Ligi ikinci hafta maçında Fenerbahçe deplasmanda Twente ile 1-1 berabere kaldı. Fenerbahçe’nin golü Dusan Tadic’ten geldi.

Fenerbahçe Hollanda’dan 1 puanla geri döndü

UEFA Avrupa Ligi ikinci hafta karşılaşmasında temsilcimiz Fenerbahçe deplasmanda Twente ile karşı karşıya geldi.

FC Twente Stadyumu’nda oynanan karşılaşmayı İngiliz hakem Chris Kavanagh yönetti. Karşılaşmanın VAR koltuğunda ise Stuart Attwell oturdu.

FENERBAHÇE DEPLASMANDA 1 PUANI ALDI

Karşılaşmaya hızlı başlayan Fenerbahçe maçın başında net pozisyonlar bulsa da bu fırsatlardan yararlanamadı. Twente 28. dakikada gelen golle 1-0 öne geçti. Bu dakikadan itibaren sarı-lacivertli ekip oyunun kontrolünü eline alsa da ilk yarı 1-0 sona erdi. İkinci yarıya istekli başlayan Fenerbahçe yavaş yavaş oyunun kontrolünü eline aldı ve gelen değişikliklere birlikte 71. dakikada gelen golle eşitliği sağladı. Bu dakika itibariyle iki takım da pozisyonlar bulsa da maç 1-1 sona erdi.

Fenerbahçe’ye 1 puanı getiren golü 71. dakikada Dusan Tadic kaydetti. Twente’nin golü ise 28. dakikada Michel Vlap’tan geldi.

Fenerbahçe bu beraberlikle puanını 4’e yükseltirken, Twente de 2 puana çıktı.

Fenerbahçe bir sonraki karşılaşmasında sahasında Manchester United’ı konuk ederken, Twente de sahasında Lazio ile karşılaşacak.