Fenerbahçe, İngiltere'ye gönderdiği Ferdi'nin yerine yeni sol bekini buldu! Üst düzey görüşme gerçekleşti

Taraftarın büyük bir sevgi beslediği Ferdi Kadıoğlu'nu İngiltere ekiplerinden Brighton'a 30 milyon euro bedelle gönderen Fenerbahçe'de yeni sol bek transferi için çalışmalar devam ediyor. Sarı lacivertliler bu kapsamda Gent forması giyen Archie Brown'u transfer etmek için üst düzey görüşmelere başladı.

Fenerbahçe,  İngiltere'ye gönderdiği Ferdi'nin yerine yeni sol bekini buldu! Üst düzey görüşme gerçekleşti

Yeni sezona kesin şampiyonluk parolasıyla giren Fenerbahçe'de takımın bel kemikleri arasında gösterilen Ferdi Kadıoğlu'nun takımdan gitmesi, taraftarda büyük bir hayal kırıklığına neden oldu.

Fenerbahçe'nin efsaneleri arasında gösterilen Ferdi'nin 30 milyon euroya Brighton'a transfer olmasının ardından sol beke transfer yapılıp yapılmayacağı da taraftar tarafından merak ediliyordu. 

Sarı lacivertlilerin bu bölgeye Jayden Oosterwolde gibi bir fırsat transferi yapmak istediği ortaya çıktı. 

Fenerbahçe,  İngiltere'ye gönderdiği Ferdi'nin yerine yeni sol bekini buldu! Üst düzey görüşme gerçekleşti - Resim : 1

HENÜZ 22 YAŞINDA

Fenerbahçe'nin bu kapsamda Gent'te Archie Brown'a yöneldiği öğrenildi... 22 yaşındaki sol ayaklı bek oyuncusunun mevcut piyasa değeri 5 milyon euro. 

Oyun stili açısından Oosterwolde'ye benzeyen Brown'un transfer edilmesi durumunda takıma katkı sağlayabileceği değerlendiriliyor. Sarı lacivertli yönetimin bu konuda ise üst düzey görüşmelere başladığı aktarıldı.