Fenerbahçe, kancayı Sırpların 9 milyon euroluk futbolcusuna attı. Kent büyük ihtimalle yolcu. Sağ, sol kanat, forvet oynuyor

Oyuncu arayışlarına devam eden Fenerbahçe'de performansı beğenilmeyen Kent ile Avusturya kampından sonra yolların ayrılmasına artık kesin gözüyle bakılıyor. Sarı lacivertliler de bu nedenle Sırpların 9 milyon euroluk futbolcusuna kancayı taktı.

Fenerbahçe, kancayı Sırpların 9 milyon euroluk futbolcusuna attı. Kent büyük ihtimalle yolcu. Sağ, sol kanat, forvet oynuyor

Transfer döneminin açılmasıyla birlikte 3 büyükler hakkındaki transfer haberlerinin ardı arkası kesilmiyor... Taraftarlar da takımlarının hangi oyuncularla anlaşacağını merak ediyor. 

Transferin hareketii takımları arasındaki Fenerbahçe'de gelecek oyuncular kadar gidecek oyuncular da merak ediliyor. Sarı lacivertlilerde  Avusturya kampından sonra Kent ile yolların ayrılmasına artık kesin gözüyle bakılıyor. Sarı lacivertliler de bu nedenle Sırpların 9 milyon euroluk futbolcusuna kancayı taktı. 

Fenerbahçe, kancayı Sırpların 9 milyon euroluk futbolcusuna attı. Kent büyük ihtimalle yolcu. Sağ, sol kanat, forvet oynuyor - Resim : 1

3 POZİSYONDA OYNAYABİLİYOR

Mozzart Sport SR'nin haberine göre Fenerbahçe, FC Toulouse'tan Sparta Prag'a kiralanan Veljko Birmancevic ile ilgileniyor.  

1,79 boyundaki Veljko Birmancevic, sağ ve sol kanat ile forvet pozisyonlarında forma giyebiliyor. 

Fenerbahçe, kancayı Sırpların 9 milyon euroluk futbolcusuna attı. Kent büyük ihtimalle yolcu. Sağ, sol kanat, forvet oynuyor - Resim : 2

EURO 2024'TE OYNUYORDU

Birmancevic şu anda Sırbistan ile EURO 2024'de mücadele ediyor ve 2 maçta da forma giymeyi başardı. Ancak ülkesi, grubunda sonuncu olması nedeniyle turnuvaya veda etti. Fenerbahçe'nin de Sırbistan'ın elenmesiyle birlikte görüşmelere başlayadığı iddia edildi. 

2 MİLYON 30 BİN EURO SATIN ALMA OPSİYONU VAR

Sparta Prag'ın 2 milyon 30 bin euro satın alma opsiyonu hakkı var. Kulübün bu hakkı kullandıktan sonra oyuncuyuı Fenerbahçe'ye satabileceği değerlendiriliyor. Piyasa bedeli ise şu an 9 milyon euro.