FB- Manu maçı canlı yayın linki! Fenerbahçe- Manchester United maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi 3.hafta maçında İngiliz ekibi Manchester United’ı ağırlıyor. Avrupa Ligi’nin en dikkat çeken maçını izlemek isteyenler internet arama motorlarında araştırmalarda bulunuyor. Fenerbahçe- Manchester United maçı hangi kanalda, saat kaçta? FB- Manu maçı canlı yayın linki haberimizde...

FB- Manu maçı canlı yayın linki! Fenerbahçe- Manchester United maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Süper Lig’de istediği sonuçları alamayan Fenerbahçe, rotasını UEFA Avrupa Ligi’ne çevirdi. Bu kapsamda Avrupa Ligi ilk hafta maçında evimizde Union Saint-Gilloise'yi 2-1 mağlup eden, ikinci hafta karşılaşmasında Twente deplasmanından 1-1 eşitlikle dönen Fenerbahçe, Twente ile evinde 1-1, Porto ile deplasmanda 3-3 berabere kalan Manchester United’ı konuk ediyor.

FENERBAHÇE- MANCHESTER UNITED MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

UEFA Avrupa Ligi’nde 2024-2025 sezonu heyecanı 3.hafta maçlarıyla sürüyor. Bu kapsamda temsilcilerimizden Fenerbahçe, sahasında İngiliz ekibi Manchester United’ı ağırlıyor.

Fenerbahçe- Manchester United maçı 24 Ekim Perşembe günü Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde saat 22.00’de başlıyor.

Fenerbahçe- Manchester United maçını Fransız hakem Clement Turpin yönetiyor. Turpin’in yardımcılıklarını ise Nicolas Danos ile Benjamin Pages yapıyor. Dördüncü hakem olarak Jeremy Stinat, karşılaşmanın Video Yardımcı Hakemi (VAR) olarak Jerome Brisard, AVAR olarak ise Jeremie Pignard görev yapıyor.

Fenerbahçe- Manchester United maçı şifresiz canlı nasıl izlenir? araştırması yapılıyor. Fenerbahçe- Manchester United maçı TRT 1 kanalından naklen yayınlanıyor.

TRT 1, Digiturk 23, D Smart 26, Kablo TV 22, Tivibu 22, Turkcell TV+ 21, Fil Box 20, Vodafone TV 21 numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifresiz olarak izlenebilmektedir.

FENERBAHÇE- MANCHESTER UNITED MAÇI CANLI YAYIN LİNKİ

FENERBAHÇE VE MANCHESTER UNITED ARASINDA OYNANAN MAÇLAR

Fenerbahçe ve Manchester United, 4'ü UEFA Şampiyonlar Ligi, 2'si UEFA Avrupa Ligi maçı olmak üzere bugüne dek 6 kez karşı karşıya geldi.

1996-1997 sezonunda oynanan grup maçlarında Manchester United, İstanbul'dan 2-0'lık galibiyetle dönerken, Fenerbahçe ise rakibini Old Trafford'da Elvir Boliç'in golüyle 1-0 mağlup etmişti.

2004-2005 sezonunda oynanan Şampiyonlar Ligi maçlarında bu kez ev sahibi ekipler galibiyete uzandı. Manchester United sahasında 6-2, Fenerbahçe de taraftarı önünde 3-0 kazanan taraflar oldu.

FB- Manu maçı canlı yayın linki! Fenerbahçe- Manchester United maçı hangi kanalda, saat kaçta? - Resim : 1

FENERBAHÇE’NİN AVRUPA KUPALARINDAKİ 277.MAÇI

Fenerbahçe, Avrupa kupalarında bugüne kadar 276 kez boy gösterdi. Sarı-lacivertliler, bu süreçte 110 galibiyet alırken, 109 maçta da yenilgi yaşadı. 57 müsabakada ise rakipleriyle berabere kaldı. Kanarya, geride kalan karşılaşmalarda rakip fileleri 377 kez havalandırırken, kalesinde ise 393 gol gördü.

FENERBAHÇE’NİN KUPA 2’DEKİ 139.SINAVI

Sarı-lacivertliler, UEFA Kupası ve UEFA Avrupa Ligi adlarıyla düzenlenen organizasyonda 139. sınavına çıkacak. Kanarya, bu kulvarda oynadığı 138 mücadelede 61 galibiyet, 34 beraberlik ve 43 mağlubiyet aldı. Bu süreçte 194 gole imza atan Fenerbahçe, kalesinde ise 173 gol gördü.

Fenerbahçe, Manchester United karşılaşmasıyla UEFA Avrupa Ligi'nde 70. kez taraftarının önünde boy gösterecek.

Söz konusu kulvarda daha önce 69 iç saha maçı oynayan sarı-lacivertliler, 38 galibiyet, 14 mağlubiyet ve 17 beraberlik yaşadı.

Fenerbahçe'nin attığı 114 gole rakipleri 69 golle yanıt verdi.

FENERBAHÇE, İNGİLİZ TAKIMLARIYLA 20.KEZ KARŞI KARŞIYA GELİYOR

Fenerbahçe, bugüne kadar İngiltere ekipleriyle 19 müsabakaya çıktı. Kanarya, Manchester United'ın yanı sıra Arsenal ile de 6 kez rakip oldu. Kırmızı-beyazlılar ile Kupa Galipleri Kupası, Şampiyonlar Ligi grup aşaması ve elemelerde karşılaşırken, henüz galibiyet alamadı. Rakibine karşı 6 maçta 2 beraberlik, 4 mağlubiyet yaşadı. Manchester City ile Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası'nda karşılaşan Fenerbahçe, 1 galibiyet, 1 beraberlik elde etti. Sarı-lacivertliler, Avrupa kupalarında yaşadığı en önemli başarılardan biri olan 2008 Şampiyonlar Ligi çeyrek final aşamasında Chelsea ile karşılaştı. İstanbul'da rakibini 2-1 mağlup eden Fenerbahçe, rövanşta 2-0 kaybederek turnuvaya veda etti. UEFA Kupası'nda Aston Villa ile 2, Newcastle United ile 1 maç yapan sarı-lacivertliler, bu mücadeleleri kaybetti.

JOSE MOURINHO ESKİ TAKIMINA KARŞI

Portekizli teknik direktör Jose Mourinho, yarın akşam eski takımına karşı mücadele edecek. Deneyimli teknik adam, Temmuz 2016 - Aralık 2018 tarihleri arasında çalıştığı Manchester United'a kariyerinde 5 ayrı takımla da rakip oldu. Porto, Chelsea, Inter, Real Madrid ve Tottenham'ın başında İngiliz devine karşı toplam 24 maça çıktı. Mourinho bu süreçte 10 galibiyet, 9 beraberlik ve 5 mağlubiyet elde etti. Mourinho'nun takımları 32 gol atarken, kalesinde 23 gole engel olamadı.

FENERBAHÇE- MANCHESTER UNITED MAÇI MUHTEMEL İLK 11’LERİ

Fenerbahçe: Livakovic, Osayi, Çağlar, Djiku, Mert Müldür, Amrabat, Fred, Tadic, Szymanski, Saint-Maximin, En-Nesyri.

Manchester United: Onana, Mazraoui, De Ligt, Martinez, Dalot, Ugarte, Casemiro, Garnacho, Eriksen, Rashford, Hojlund.