Fenerbahçe prensip anlaşmasına vardı! Tosun Paşa İstanbul'a geldi

Fenerbahçe’nin transferi için prensip anlaşmasına vardığı Cenk Tosun, sarı-lacivertli kulüple sözleşme imzalamak için İstanbul’a geldi.

Fenerbahçe prensip anlaşmasına vardı! Tosun Paşa İstanbul'a geldi

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Beşiktaş ile olan sözleşmesi sona eren Cenk Tosun ile prensip anlaşmasına varıldığını açıkladı. Yapılan açıklamada, “Kulübümüzün, prensip anlaşmasına vardığı milli futbolcu Cenk Tosun, sağlık kontrolünden geçmek ve transfer görüşmelerini ilerletmek üzere bugün İstanbul’a gelecektir” denildi.

Fenerbahçe prensip anlaşmasına vardı! Tosun Paşa İstanbul'a geldi - Resim : 1

SÖZLEŞME İMZALAMAK İÇİN İSTANBUL'A GELDİ

Bu açıklamanın ardından Cenk Tosun, Fenerbahçe'yle sözleşme imzalamak için İstanbul'a geldi.

Bodrum'dan Sabiha Gökçen Havalimanı'na gelen 33 yaşındaki futbolcuyu sarı-lacivertli kulübün personelleri karşıladı. Havaalanında fotoğraf çektirmek isteyen taraftarları kırmayan Cenk Tosun, daha sonra kendisini bekleyen araca binerek alandan ayrıldı.

Fenerbahçe, sağlık kontrollerinin ardından milli futbolcuyla sözleşme imzalayacak.

Fenerbahçe prensip anlaşmasına vardı! Tosun Paşa İstanbul'a geldi - Resim : 2

CENK TOSUN'UN PERFORMANSI VE KARİYERİ

Geçen sezon 47 maça çıkan Cenk Tosun, 11 gol atarken 8 de asist yaptı. Cenk Tosun, EURO 2024’te forma giydiği 2 maçta 1 gol atma başarısı gösterdi.

Golcü futbolcu kariyerinde Gaziantepspor, Everton, Frankfurt, Crystal Palace ve Beşiktaş formaları giydi. Cenk Beşiktaş’ta forma giydiği 227 müsabakada 96 gol atarken 30 asist yaptı. Cenk forma giydiği 487 maçta 195 gol atarken 60 da asist yaptı.

Fenerbahçe prensip anlaşmasına vardı! Tosun Paşa İstanbul'a geldi - Resim : 3