Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig Şamil Ekinci Sezonu’nun 22. haftasında Çaykur Rizespor’u ağırladı. 2-0 geri düşen Fenerbahçe rakibini 3-2 yenmişti. Fenerbahçe bu sonuçla puanını 51’e çıkarmıştı.
Fenerbahçe’ye galibiyeti getiren golleri golleri 45+8 ve 79. dakikada Dzeko ile 89. dakikada Youssef En-Nesyri kaydetti. Rizespor’un golleri 6 ve 13. dakikalarda Sowe’dan geldi.
Öte yandan Rizespor’da 45+6. dakikada Olawoyin ile 78. dakikada Ghezzal kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. Özellikle Ghezzal’a çıkan kırmızı kart tartışma yaratmıştı.
GHEZZAL'IN KIRMIZI KART GÖRDÜĞÜ POZİSYON MHK EĞİTİMİNDE KONUŞULDU
Ancak Ghezzal maçın ardından yaptığı açıklamada, “F… off” dediğini ifade etmişti. Bu pozisyon Merkez Hakem Kurulu’nun (MHK) dün akşam üst klasman hakemleri ile online yaptığı eğitimde konuşuldu.
FERHAT GÜNDOĞDU: "HEMEN KALBE VE KAFAYA HEDEF ALMAK OLMAZ"
Gazeteci Umut Eken’in haberine göre MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu, hakem Burak Pakkan’a, “Silahını çekip hemen rakibinin kalbine ya da kafasına ateş etme. Önce silahı bir çekip havaya ateş et. Uyarı atışı yap. Hemen kalbe ve kafaya hedef almak olmaz” dedi.
BURAK PAKKAN: "UYGUN OLMAYAN NET BİR İFADESİ VARDI"
Bunun üzerine Burak Pakkan ise "Futbolcunun çok yakından bir mesafeden, uygun olmayan, net bir ifadesi vardı” ifadesini kullandı.
Gündoğdu ise, “Olsun. Önce ihtar et. Uyar.. Hemen kafasına, kalbine hedef alma” diye konuştu.