Fenerbahçe transferde gaza bastı! Allan Saint-Maximin'den sonra sol tarafa da yeni yıldız geliyor! Henüz 25 yaşında

Süper Lig'de Mourinho ile birlikte bu sezonun flaş takımı olması beklenen Fenerbahçe, transferde gaza bastı. Sarı lacivertlilerde Allan Saint-Maximin'den sonra sol tarafa da yeni yıldız geliyor. 10 milyon euro değeri olan futbolcu henüz 25 yaşında.

Fenerbahçe transferde gaza bastı! Allan Saint-Maximin'den sonra sol tarafa da yeni yıldız geliyor! Henüz 25 yaşında

Süper Lig'de artık yeni sezonda şampiyonluk hasretine son vererek taraftarını mutlu etmek isteyen Fenerbahçe'de geciken transferler açıklanmaya başladı. 

TARAFTARI MUTLU EDEN BİR İSİM 

Fenerbahçe, transferde gaza bastı. Sarı lacivertlilerde Allan Saint-Maximin'den sonra sol tarafa da yeni yıldız geliyor. 10 milyon euro değeri olan futbolcu henüz 25 yaşında. 

Fenerbahçe transferde gaza bastı! Allan Saint-Maximin'den sonra sol tarafa da yeni yıldız geliyor! Henüz 25 yaşında - Resim : 1

SOL VE SAĞ KANATTA OYNUYOR

Beşiktaş'ın da ilgilendiği iddia edilen  Armand Laurienté transferinde Fenerbahçe'nin bir adım önde olduğu öne sürüldü. 

Seri B ekiplerinden US Sassuolo'da forma giyen Laurienté geçtiğimiz sezon takımı ile çıktığı 40 maçta 5 gol, 6 asistlik bir performansa imza attı. 

İSTENİLEN ÖZELLİKLERE UYUYOR 

Laurienté konusunda Fenerbahçe'nin elini güçlendiren faktör elbette ki dünyaca ünlü teknik adam Jose Mourinho... Ayrıca oyuncunun Mourinho'nun istediği özelliklere uyması da transferi öne çıkarıyor.