Fenerbahçe transferi açıkladı! Taraftarlar çok mutlu oldu! Eski yıldız geri döndü

Kadro yapılanmasını sürdüren Fenerbahçe Beko, eski oyuncusu Nicolo Melli’yi yeniden transfer ettiğini açıkladı.

Fenerbahçe transferi açıkladı! Taraftarlar çok mutlu oldu! Eski yıldız geri döndü

Fenerbahçe Beko, 2024- 2025 sezonunun kadro yapılanmasını sürdürüyor. Sarı-lacivertli takım Nick Calathes, Yam Madar, Nate Sestina ve Johnathan Motley ile yollarını ayıran Fenerbahçe Beko, Devon Hall’ı transfer etmişti.

Sarı-lacivertli takım transfer çalışmaları kapsamında bir ismi daha kadrosuna kattı. Fenerbahçe, 2017-2019 yılları arasında 2 sezon takımın formasını Nicolo Melli’yi tekrar kadrosuna kattığı duyurdu.

Transfere ilişkin yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımız, 2017-2019 yılları arasında formamızı giyen ve son olarak İtalya’nın EA7 Emporio Armani Milano ekibinde oynayan İtalyan uzun Nicolo Melli (2.05, 1991) ile iki yıllık anlaşmaya vardı."

Melli'nin takımı katılması taraftarları mutlu etti.

Fenerbahçe transferi açıkladı! Taraftarlar çok mutlu oldu! Eski yıldız geri döndü - Resim : 1

NICOLO MELLI'NİN FENERBAHÇE KARİYERİ

İtalyan forvet, 2018’de Türkiye Ligi, 2019’da ise Türkiye Kupası zaferi yaşamıştı. Fenerbahçe’nin ardından NBA’de iki sezon geçiren Melli, New Orleans Pelicans ve Dallas Mavericks formasıyla toplam 104 maça çıktı.

Melli, geçtiğimiz sezon Monoca formasıyla EuroLeague’de 7.3 sayı, 4.0 ribaund ve 2.0 asist ortalamaları yakaladı. 33 yaşındaki basketbolcu, İtalya Ligi’nde 28 maçta 8.6 sayı, 5.6 ribaund ve 1.7 asist ortalamalarına imza atarak, şampiyonluk sevinci yaşadı.