Fenerbahçe, transferi bitirdi! Yıldız isim geri dönüyor! Taraftarlar çok sevinecek

Kadro yapılanmasını sürdüren Fenerbahçe Beko önemli bir transfer yaptı. Sarı-lacivertli takım uzun forvet pozisyonunda oynayan eski yıldızı Nicolo Melli’yi transfer etti. Yakın zamanda transferin açıklanması bekleniyor.

Fenerbahçe, transferi bitirdi! Yıldız isim geri dönüyor! Taraftarlar çok sevinecek

Türkiye Sigorta Basketbol Ligi, Türkiye Kupası şampiyonlukları yaşayan Euroleague’de ise Final Four oynayan Fenerbahçe Beko’da yeni sezonun kadro yapılanması sürüyor. Nate Sestina, Nick Calathes ve Yam Madar ille yollarını ayıran sarı-lacivertliler son olarak EA7 Emporio Armani Milano forması giyen Birleşik Amerikalı oyuncu Devon Hall ile 2 yıllık anlaşmaya varmıştı.

NİCOLO MELLİ YENİDEN FENERBAHÇE'DE

Fenerbahçe Beko, Devon Hall’un ardından bir transfer daha yaptı. TeleSport rs internet sitesinde yer alan habere göre; Fenerbahçe Beko, son olarak İtalyan ekibi Olimpia Milano ile şampiyonluk yaşadıktan sonra takımdan ayrılan eski oyuncusu Nicolo Melli ile anlaşmaya vardı.

Fenerbahçe, transferi bitirdi! Yıldız isim geri dönüyor! Taraftarlar çok sevinecek - Resim : 1

FENERBAHÇE'DEN NBA'YE TRANSFER OLMUŞTU

Fenerbahçe’nin İtalyan yıldızla 2 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor. Öte yandan Melli 2017-2019 yılları arasında Fenerbahçe Beko forması giymiş ve daha sonra NBA ekiplerinden New Orleans Pelicans’a transfer olmuştu. Resmi sürecin tamamlanmasıyla Melli yeniden Fenerbahçe forması giyecek.

33 yaşındaki Melli Fenerbahçe ile Türkiye Ligi ve Türkiye Kupası şampiyonlukları yaşadı.

Fenerbahçe, transferi bitirdi! Yıldız isim geri dönüyor! Taraftarlar çok sevinecek - Resim : 2