Fenerbahçe yeni transferini resmen açıkladı! Yıldız futbolcu İstanbul'a geliyor

Sevilla ile anlaşma sağlayan Fenerbahçe, Youssef En-Nesyri’de mutlu sona ulaşmayı başardı. Uzun süren görüşmeler neticesinde her konuda anlaşma sağlanan oyuncunun Sarı-Lacivertliler’e atacağı imza Türk futbol tarihinin en pahalı transferi olarak kayıtlara geçecek. Yıldız oyuncu kendisinin İstanbul'a getirecek uçağa binmeden önce havaalanında görüntülendi. Öte yandan Fenerbahçe, En-Nesyri transferini KAP'a bildirdi.

Fenerbahçe yeni transferini resmen açıkladı! Yıldız futbolcu İstanbul'a geliyor

Youssef En-Nesyri, Türk futbol tarihinin en pahalı transferi olacak. Faslı oyuncu yıllık 4 milyon Euro’dan 4 yıllık sözleşme imzalayacak. Uzun süren görüşmeler neticesinde mutlu sonla biten transfer bugün resmi olarak duyurulacak. Mourinho’nun imza attığı günden bu yana listenin en başına yazdığı ve kadroya katılmasını çok istediği oyuncu 4 yıl boyunca Fenerbahçe forması giyecek.

TÜRK FUTBOL TARİHİNE GEÇECEK

En-Nesyri’ye her yıl için Kanarya’nın kasasından 4 milyon Euro ödenecek. En-Nesyri’nin transferi sadece Türkiye’de değil Avrupa ve dünya futbol basınında da geniş yer bulurken, bu imza Türk futbol tarihine de geçecek.

BONUSLAR DA VAR

Fenerbahçe’nin Sevilla ile 20 milyon Euro’ya anlaştığı ifade edilirken oyuncunun forma giyeceği her sezon için de 20 golü geçmesi halinde artı 1 milyon Euro daha kulübüne bonus ödenecek. Türk futbol tarihinin şu ana kadarki en fazla bonservis ödenen oyuncusu Galatasaray’ın UEFA Kupası’nı kazandıktan sonra 17 milyon Euro’ya kadrosuna kattığı Mario Jardel’di. En-Nesyri tam 24 yıl sonra bu rekoru kırmış olacak.

Fenerbahçe yeni transferini resmen açıkladı! Yıldız futbolcu İstanbul'a geliyor - Resim : 1

FENERBAHÇE TRANSFERİ KAP'A BİLDİRDİ

Fenerbahçe  Youssef En-Nesyri'nin transferi konusunda Sevilla ile görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi. 

Fenerbahçe'nin KAP'a yaptığı açıklama şöyle;

'Profesyonel futbolcu Youssef En-Nesyri'nin transferi konusunda, Futbolcu ve Kulübü Sevilla Football Club, S.A.D. ile görüşmelere başlanmıştır. 

Futbolcu sağlık kontrolünden geçmek ve transfer görüşmelerini ilerletmek üzere İstanbul'a gelecektir. Yatırımcılarımızın bilgisine sunarız.' 

EN-NESYRİ, FENERBAHÇE İÇİN YOLA ÇIKTI

Fenerbahçe'nin yeni transferi Youssef En-Nesyri, resmi imzayı atmak için İstanbul'a doğru yola çıktı. Paylaşılan görüntülerde yıldız oyuncunun uçağa binmek için havaalanına geldiği görülüyor. Fenerbahçe'nin yeni transferinin bugün 15:00 sularında İstanbul'da olması bekleniyor.