Fenerbahçe'de 15 milyon euroluk fiyasko Cengiz'i tarihe gömecek! Taraftarın çok istediği kanat oyuncusundan müjde

Fenerbahçe'de Mourinho'nun performansını yetersiz bulması nedeniyle kadro dışı kalan Cengiz Ünder yerine yeni bir kanat transferi gündemde. Sarı lacivertli taraftarlar da bu oyuncuyu çok istiyor.

Fenerbahçe'de 15 milyon euroluk fiyasko Cengiz'i tarihe gömecek! Taraftarın çok istediği kanat oyuncusundan müjde

Fenerbahçe'de geçtiğimiz sezon bonservisine 15 milyon euro ödenen ve kulübün en pahalı transferi olarak tarihe geçen Cengiz Ünder, geçtiğimiz sezon tam bir hayal kırıklığı yarattı.

4 ya da 5 maç dışında yedek kulübesine gömülen Ünder, süre aldığı dakikalarda ise istenilen performansı sahaya yansıtmadı. 

LUGANO MAÇI KADROSUNDA YOK 

Dünyaca ünlü teknik adam Mourinho'nun takımın başına geçmesiyle birlikte ise performansının yetersiz olduğu anlaşılan Ünder, Şampiyonlar Ligi elemesindeki Lugano maçında kendisine kadroda yer bulamadı. 

Fenerbahçe'de 15 milyon euroluk fiyasko Cengiz'i tarihe gömecek! Taraftarın çok istediği kanat oyuncusundan müjde - Resim : 1

YENİ BİR KANAT DAHA GELİYOR

Fenerbahçe'de ilk olarak ismi geçtiğimiz günlerde ortaya atılan Wesley Teixeira transferinde ise yeni bir gelişme var. 

30 milyon euro bonservis bedeli olan oyuncunun pazarlıkla 18 milyon euroya alınabileceği konuşuluyordu. Bomba iddiayı Marco Bello ortaya attı. 

Bello'nun iddiasına göre Wesley Teixeira için Corinthians ile Fenerbahçe arasında görüşmelerde mesafe katedildi. 

CENGİZ'DEN GELEN PARA ONA GİDECEK

Teixeira'nın gelmesi durumunda sarı lacivertli ekipte kanat enflasyonu oluşacağı için Kent ve Cengiz'in de gönderilmesi gündeme gelecek. 

Cengiz'den gelecek 12-13 milyon civarındaki paranın ise Teixeira transferinde kullanılması gündemde. Ortak görüş, Teixeira'nın Cengiz'den çok daha faydalı olacağı yönünde.