Fenerbahçe'de 2. Cengiz Ünder vakası! 20 milyon euro çöpe gitti! Ali Koç, 16 milyon euroyu daha çöpe atacak

Fenerbahçe'de son günlerde transfer sürecinin hareketlenmesiyle birlikte adı anılan oyuncular da tartışma yarattı. O oyunculardan biri ise 2. Cengiz Ünder vakası olarak değerlendirilen bir oyuncu. Ali Koç'un transferi yapması durumunda 20 milyon euro gibi, 16 milyon euroyu da çöpe atacağı konuşuluyor.

Fenerbahçe'de 2. Cengiz Ünder vakası! 20 milyon euro çöpe gitti! Ali Koç, 16 milyon euroyu daha çöpe atacak

Süper Lig'de geçtiğimiz sezonu çok iyi bir kadrosu olmasına rağmen 0 kupa ile tamamlayan Fenerbahçe'de artık tüm ümitler yeni sezona çevrildi. 

Kulüp yönetimini devraldığından bu yana sadece 1 Türkiye Kupası kazanabilen Ali Koç ise sezona Jose Mourinho ile başlayarak eleştirileri biraz da olsa üzerinden attı. Sarı lacivertlilerde şu anda tek gündem transfer. 

ACUN: HEYECANLANDIRAN İSİMLER

Geçtiğimiz günlerde tv100 ekranlarında katıldığı programda "Listede heyecanlandıran isimle var" diyen Acun Ilıcalı, Fenerbahçe taraftarlarını meraklandırmıştı. 

Ancak bu isimlerden birinin İlkay Gündoğan olduğu iddiası, tartışmalara neden oldu. Çünkü taraftarlar, daha önce ismi birçok kez Galatasaray ile anılan ve Galatasaraylı olduğu iddia edilen futbolcuyu takımda görmek istemiyor. 

Fenerbahçe'de 2. Cengiz Ünder vakası! 20 milyon euro çöpe gitti! Ali Koç, 16 milyon euroyu daha çöpe atacak - Resim : 1

"2. CENGİZ ÜNDER VAKASI OLUR"

Taraftarların büyük bir bölümü, İlkay'ın Türkiye'ye gelmesi durumunda 2. Cengiz Ünder vakası yaşanabileceğini ifade ediyor. Bu nedenle sarı lacivertli tribünler, bu transferin gerçekleşmesini istemiyor. 

Ali Koç'un transferi yapması durumunda 20 milyon euro gibi, 16 milyon euroyu da çöpe atacağı konuşuluyor.