Fenerbahçe'de 20 milyon euroluk büyük şüphe! Cenk'e gün doğdu

Fenerbahçe'nin deplasmanda oynadığı Kasımpaşa mücadelesinde ilk 11'de başlayan yeni transfer Youssef En-Nesyri taraftarları tatmin eden bir performans gösteremedi. Sarı lacivertlilerde 20 milyon euro verilerek birinci forvet olarak alınan Nesyri'nin bu performansından sonra Cenk Tosun'a birinci ya da ikinci forvet olmak için fırsat doğdu.

Fenerbahçe'de 20 milyon euroluk büyük şüphe! Cenk'e gün doğdu

Fenerbahçe'de sezon başında Ali Koç ve Acun Ilıcalı'nın transferi için büyük çaba gösterdiği Faslı Youssef En-Nesyri, 20 milyon euro karşılığında uzun uğraşlar sonucunda transfer edilemişti. 

Hatta Ali Koç'un katıldığı bir etkinlikte "Sabaha kadar olursa olacak, olmazsa başka isimlere yöneleceğiz" dediği Nesyri geldiği ilk dönemde hazır olmadığı gerekçesiyle oyuna sonradan gidiyordu. 

Ancak Dzeko'nun milli arada forma alması nedeniyle yorgunluğundan dolayı Nesyri, Kasımpaşa maçında 11 olarak başladı. 

Fenerbahçe'de 20 milyon euroluk büyük şüphe! Cenk'e gün doğdu - Resim : 1

YETERSİZ KALDI 

Taraftarın gol beklediği ve ileride kendisine boş alan yaratarak gol fırsatlarına girmesini istediği Nesyri oldukça etkisiz bir performans göstererek taraftarlarını da hayal kırıklığına uğrattı. 

Taraftarların büyük bir bölümü oyuncunun daha takıma adapte olamadığını belirterek beklenmesi gerektiğin savunuyor. Bir kısım taraftar ise rotasını şimdiden Cenk'e döndürmüş durumda. 

Fenerbahçe'de 20 milyon euroluk büyük şüphe! Cenk'e gün doğdu - Resim : 2

CENK İÇİN FIRSAT DOĞDU 

Cenk Tosun'un Süper Lig'i tanımasının fırsat olduğunu dile getiren taraftarlar, Mourinho'nun Cenk'i daha fazla kullanmasının faydalı olacağı görüşünü savunuyor. 

Cenk'in de süre alacağı maçlardaki performansı, Dzeko'nun yorulduğu dönemde birinci santrafor ya da ikinci santrafor olma ihtimalini etkileyecek.