Fenerbahçe'de 6 numara sorununu Tadic çözecek! Sırp vatandaşına telefon açtı. Bir dönem bonservisi 20 milyon euroydu

Fenerbahçe'de sezon başından bu yana devam eden 6 numara sorununu çözmek için devreye Tadic giriyor. Başarılı futbolcu, Sırp vatandaşını arayarak Fenerbahçe'yi anlattı. Orta saha mevkisinde oynayan futbolcunun değeri bir dönem 20 milyon euroydu.

Fenerbahçe'de 6 numara sorununu Tadic çözecek! Sırp vatandaşına telefon açtı. Bir dönem bonservisi 20 milyon euroydu

Süper Lig'de şampiyonluk yolunda ilerleyen Fenerbahçe ikinci devrede sakatlıklar nedeniyle maç kaybetmek istemiyor. Bu nedenle Ali Koç ve yönetimi Fred'in yanına iyi bir orta saha transfer etmek için kolları sıvadı. Arayışlar devam ederken devreye Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Dusan Tadic girdi. 

ŞU ANDA PORTO FORMASI GİYİYOR

Hem Crespo hem de Miha Zajc'tan beklediği katkıyı alamayan Fenerbahçe ara transferde orta alanı mutlaka takviye etmek istiyor. Teknik direktör İsmail Kartal'ın raporu sonrasında harekete geçen Sarı-Lacivertliler'in gündemine yeni bir isim geldi. Yönetim, Porto formasını giyen Marko Grujic'le yakından ilgilenmeye başladı.

Fenerbahçe'de 6 numara sorununu Tadic çözecek! Sırp vatandaşına telefon açtı. Bir dönem bonservisi 20 milyon euroydu - Resim : 1

DUSAN TADİC ÖNERDİ

Alınan bilgilere göre; Sırp yıldızın ismi, vatandaşı Dusan Tadic'in referansı sonrasında listeye girdi. 6 ve 8 numara pozisyonlarında görev yapabilen Grujic, Sırbistan Milli Takımı'nda Tadic'le beraber forma giyiyor. Bu sezon Porto'da beklediği süreleri alamayan 27 yaşındaki futbolcu sadece 5 maçta 232 dakika görev yapabildi.

BONSERVİS BEDELİ 20 MİLYON EUROYA KADAR ÇIKTI

Grujic'in şu anki bonservis bedeli 9 milyon euro. Ancak başarılı futbolcunun bonservis bedeli 2019 yılında 20 milyon euroydu. 

2016 yılında 7 milyon euro bedelle İngiliz devi Liverpool'un yolunu tutan Grujic sırasıyla Cardiff, Herta Berlin ve Porto'ya kiralandı.