Fenerbahçe'de Ali Koç 15 milyon euroya aldığı yıldızı 10 milyon euroya satıyor! Tebrikler

Fenerbahçe'de geçtiğimiz sezonun en fazla eleştirilen isimleri arasında yer alan yıldız futbolcu ile yollar ayrılıyor. Ali Koç, 15 milyon euroya aldığı futbolcuyu 10 milyon euroya satmak zorunda kalacak.

Fenerbahçe'de Ali Koç 15 milyon euroya aldığı yıldızı 10 milyon euroya satıyor! Tebrikler

Süper Lig'de oyuncu satışında en başarılı takım olarak göze çarpan Fenerbahçe, aynı performansını oyuncu alırken gösteremiyor. 

Sarı lacivertlilerin geçtiğimiz sezon İrfan Can Kahveci olmasına rağmen aynı bölgeye 15 milyon euro vererek transfer ettiği Cengiz Ünder, gösterdiği ve gösteremediği performansla taraftarını hayal kırıklığına uğrattı. 

Fenerbahçe'de Ali Koç 15 milyon euroya aldığı yıldızı 10 milyon euroya satıyor! Tebrikler - Resim : 1

HERKES TAKIMDAN GİTMESİNİ İSTİYOR

Ayrıca geçtiğimiz sezon Çağlar Söyüncü ile birlikte gece hayatlarında oldukça aktif olmaları nedeniyle futbol hayatlarında yeteri kadar aktif olamadıkları iddiasıyla eleştirilen Cengiz'in ilk 18'e bile alınmasına eleştiri yağıyor. 

"ÇÖP" OLARAK DEĞERLENDİRİLİYOR

Sosyal medyada sık sık "çöp"  benzetilmesi yapılan Cengiz Ünder'e Avrupa'daki orta sınıf takımlardan teklifler geldiği iddia edildi. 

SATIŞ İÇİN ONA GELDİ 

Ajansspor'da yer alan habere göre Fenerbahçe’de Cengiz Ünder ile yollar ayrılıyor. Avrupa'dan 10-12 M €’luk teklifler geldi. Yönetim, Mourinho ile görüştü ve satış için onay aldı.