Fenerbahçe'de Ali Koç'a Mert Hakan isyanı! Gitsin isteniyordu, 2 yıllık yeni sözleşme yaptı

Fenerbahçe geçtiğimiz sezondan bu yana bir türlü Fred'i yedekleyemiyor... Yıldız oyuncunun form düşüklüğü ya da sakatlık yaşadığı dönemde yerine oynayabilecek bir oyuncu yok. Başkan Ali Koç ise 2 yıllık yeni sözleşme yaptığı Mert Hakan Yandaş ısrarını sürdürüyor. Ancak Galatasaray maçı bardağı taşıran son damla oldu.

Fenerbahçe'de Ali Koç'a Mert Hakan isyanı! Gitsin isteniyordu, 2 yıllık yeni sözleşme yaptı

Süper Lig'de takımın başına dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho'yu getiren Fenerbahçe'de yüzler yine gülmedi. 

Sarı lacivertliler, kendileri için büyük önem taşıyan derbi mücadelesinde ezeli rakibi Galatasaray'a kendi evinde 3-1'lik skorla mağlup oldu. 

Fenerbahçe'de Maximin dışında sahadaki futbolcuların büyük bir form düşüklüğü yaşadığı görüldü. Mourinho da takımdaki soruna çare olamadı. 

TARAFTARDAN MERT HAKAN YANDAŞ İSYANI

Fenerbahçe taraftarı ise geçtiğimiz sezondan bu yana takımdan gönderilmesi istenen Mert Hakan Yandaş konusundaki tepkisini sürdürüyor. 

Fred'i yedekleyecek kalitede olmadığı belirtilen Yandaş'ın maç sonlarında gerginlik çıkarma çabaları da artık taraftar tarafından kabul görmüyor. 

Fenerbahçeli taraftarlar, Fred'i yedekleyerek performans düşüklüğü döneminde devreye girebilecek yeni bir 8 numara istiyor. 

2 YILLIK YENİ SÖZLEŞME

Bilindiği üzere Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, gelen tüm eleştirilere rağmen Mert Hakan Yandaş ile 2 yıllık yeni bir sözleşmeye imza atmıştı.