Fenerbahçe'de Ali Koç'un 15 milyon euroluk fiyaskosuna İtalya'dan sürpriz talip! Sakın engel olma Mourinho

Fenerbahçe'de geçtiğimiz sezon neden transfer edildiği belli olmayan oyuncular arasında yer alan ve gösterdiği performansla taraftarını hayal kırıklığına uğratan futbolcuya İtalya'dan sürpriz talip çıktı. Taraftarlar Mourinho'ya "Sakın gitmesine engel olma" çağrısında bulundu. Futbolcu için 15 milyon euro bonservis verilmesi tartışmalara neden olmuştu.

Fenerbahçe'de Ali Koç'un 15 milyon euroluk fiyaskosuna İtalya'dan sürpriz talip! Sakın engel olma Mourinho

Fenerbahçe'de geçtiğimiz transfer döneminin fiyaskoları arasında adını ilk sıraya yazdıran oyuncudan artık taraftar da ümidini kesti. 

Geçtiğimiz sezon 15 milyon euro gibi yüksek bir bonservis bedeli ile transfer edilen ancak sadece İstanbulspor maçında sahneye çıktıktan sonra bir daha görünmeyen Cengiz Ünder'e İtalya'dan sürpriz talip çıktı. 

BİR TÜRLÜ KENDİNİ FUTBOLA VERMEDİ 

İstanbul'a yerleşmesinin ardından bir türlü performansını düzeltmeyen Cengiz Ünder, geçtiğimiz sezon takımının şampiyonluğunu kaybetmesinde pay sahibi isimler arasında yer aldı. Taraftar da artık Cengiz Ünder'i kadroda görmek istemiyor. 

Ayrıca yeni sezon planlamasına Cengiz Ünder de dahil edilmedi. Sağda İrfan Can'ın oynamasına kesin gözüyle bakılırken, sol kanat da Maximin'e emanet edilecek. Cengiz ise yedek bekleyecek, ya da gidecek. 

Fenerbahçe'de Ali Koç'un 15 milyon euroluk fiyaskosuna İtalya'dan sürpriz talip! Sakın engel olma Mourinho - Resim : 1

İTALYA'DAN SÜPRİZ TALİP 

Bu nedenle Fenerbahçe yönetiminin de Cengiz'e gelen teklifleri değerlendirmeye aldığı öne sürüldü. Damiano Er Faina'nın haberine göre Napoli, Fenerbahçe’den Cengiz Ünder ile temasta. İtalyan yöneticiler, Fenerbahçe'nin de transfer konusunda büyük bir zorluk çıkarmayacağını düşünüyor. 

"SAKIN ENGEL OLMA MOURİNHO"

Öte yandan sarı lacivertli taraftarlar da sosyal medyadan teknik direktörleri Mourinho'ya çağrıda bulunarak Cengiz Ünder'in gönderilmesini istedi. Bu görüşlerini "Sakın engel olma Mourinho" diyerek dile getirdiler.