Fenerbahçe'de Amrabat bilmecesi! İsmail, Kasımpaşa maçında mesajı verdi

Süper Lig'in en geniş kadrosunu elinde bulunduran Fenerbahçe'de yeni transfer Sofyan Amrabat, Kasımpaşa maçında ilk kez sarı lacivertli formayı giydi. Süre aldığı dakikalarda performansını tam olarak gösterme fırsatı bulmayan Amrabat'ın hazır olduktan sonra nasıl bir yere konumlandırılacağı da merak ediliyor. Çünkü İsmail Yüksek, Kasımpaşa maçındaki istekli ve sert görüntüsüyle tam not aldı.

Fenerbahçe'de Amrabat bilmecesi! İsmail, Kasımpaşa maçında mesajı verdi

Yeni transfer döneminde de halihazırda güçlü olan kadrosuna eklemelerde bulunan Fenerbahçe, rakam olarak olmasa da bile kadro genişliği ve kalite açısından ligin en iyi takımlarından birini kurmayı başardı. 

Sarı lacivertlilerde transfer sezonunun başından bu yana adı geçen oyuncular arasında yer alan Amrabat da takıma geç de olsa katılan isimler arasında yer aldı. 

Faslı futbolcu maçın bitimine 9 dakika kala Mourinho tarafından görevlendirildi. Oyuna girdikten sonra yaptığı doğru ayağa paslarla gelecek için ümit veren Amrabat, gerçek performansı sergileme şansını ise 9 dakikada bulamadı. 

Fenerbahçe'de Amrabat bilmecesi! İsmail, Kasımpaşa maçında mesajı verdi - Resim : 1

ÖNÜNDE İSMAİL VAR

Sarı lacivertlilerde geçtiğimiz sezondan bu yana yükselişini sürdüren İsmail Yüksek de Kasımpaşa maçının iyileri arasında yer aldı. 

Orta sahadaki sert oyunuyla rakibine orta sahayı teslim etmeyen İsmail, yaptığı müdahaleler nedeniyle de sık sık maçın hakeminden uyarı aldı. 

İsmail, Kasımpaşa maçında gösterdiği performans ile Mourinho'ya "Ben buradayım" mesajı verdi.  

Fenerbahçe'de Amrabat bilmecesi! İsmail, Kasımpaşa maçında mesajı verdi - Resim : 2

AMRABAT KONUSU BİLMECE

Ambrabat'ın takımla biraz daha çalışıp daha fazla süre almaya başlamasının ardından Mourinho tarafından orta sahada nasıl bir tercih yapılacağı da merakla bekleniyor. 

Performansı düşen Szymanski'nin de kendisini bir anda yedek bulması şaşırtıcı olmayacak.