Fenerbahçe’de ayrılık harekatı! “O ismi istiyoruz”

Yeni sezonun kadro çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe’de ayrılık gerçekleşmek üzere. Sivasspor teknik direktörü Bülent Uygun, Emre Mor’u kadrolarına katmak istediklerini açıkladı.

Fenerbahçe’de ayrılık harekatı! “O ismi istiyoruz”

Jose Mourinho yönetiminde yeni sezonun transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe bir yandan ayrılacak isimler görüşmelere devam ediyor. Bu kapsamda sarı-lacivertli ekipte bir ayrılık gerçekleşmek üzere.

EMRE MOR’U İSTİYORUZ”

Sivasspor teknik direktörü Bülent Uygun basın mensuplarına yaptığı açıklamada Fenerbahçe forması giyen Emre Mor’u transfer etmek istediklerini açıkladı.

Fenerbahçe’de ayrılık harekatı! “O ismi istiyoruz” - Resim : 1

Emre Mor’u oldukça beğendiğini söyleyen Bülent Uygun şu ifadeleri kullandı:

“Bunların arasında Türkiye liginde oynayan 4-5 isimle beraber büyük takımlarımızdaki futbolcularımız da var. Emre Mor, çok beğendiğim, çok enteresan ve çok yetenekli. Yani bir nevi Messi'nin özelliklerine sahip bir yetenek. Emre'yi çok beğenirim. Çok zor hayat şartları yaşayıp ama çok kaliteli ve çok yetenekli bir futbolcu, olursa tabii ki mutlu olurum. Biri sağ açık olmak üzere özellikle süratli olması anlamında söylüyorum, bir kenar adamı iki de Türk futbolcu almak zorundayız.”

Sivasspor’un bu transferi bitirmek için Fenerbahçe’ye kiralık teklif yapacağı ve sarı-lacivertli ekibin bu teklife onay vermesi bekleniyor.

49 MAÇA ÇIKTI

Fenerbahçe formasıyla 49 resmi maça çıkan Emre Mor bu karşılaşmalarda 6 gol ve 5 asistlik skor katkısı sağladı.