Fenerbahçe’de ayrılıklar bitmiyor! Resmi açıklama geldi! 8.isim de gitti

Fenerbahçe’de kadro yapılanması kapsamında Yunan pivot Georgios Papagiannis ile yolların ayrıldığını açıkladı. Papagiannis takımdan ayrılan 8.isim oldu

Fenerbahçe’de ayrılıklar bitmiyor! Resmi açıklama geldi! 8.isim de gitti

Gelecek sezon EuroLeague’de şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe Beko’da kadro yapılanması kapsamında ayrılıklar yaşanmaya devam ediyor. Nick Calathes, Jonathan Motley, Tyler Dorsey, Jonathan Motley, Yam Madar, Nate Sestina ve Şehmus Hazer ile yollarını ayıran Fenerbahçe Beko’da bir ayrılık daha yaşandı.

Fenerbahçe’de ayrılıklar bitmiyor! Resmi açıklama geldi! 8.isim de gitti - Resim : 1

GEORGIOS PAPAGIANNIS İLE YOLLAR AYRILDI

Sarı-lacivertliler, Yunan pivot Georgios Papagiannis ile yollarını ayırdığını duyurdu. Fenerbahçe Beko’dan yapılan açıklamada, “Fenerbahçe Beko’nun 2023-24 sezonu kadrosunda yer alan sporcumuz Georgios Papagiannis ile yollarımız ayrılmıştır. Fenerbahçe Ailesi'ne verdiği katkılardan dolayı Georgios Papagiannis’e teşekkür eder, kariyerinin yeni döneminde kendisine başarılar dileriz” denildi.

Fenerbahçe’de ayrılıklar bitmiyor! Resmi açıklama geldi! 8.isim de gitti - Resim : 2

FENERBAHÇE BEKO'NUN TRANSFERLERİ

Öte yandan Fenerbahçe Beko şimdiye kadar Erten Gazi, Devon Hall, Bonzie Colson ve Nicolo Melli’yi transfer ederken Nigel Hayes Davis’in sözleşmesini ise 3 yıl uzattı.