Fenerbahçe'de Batshuayi'nin ardından bir ayrılık daha! 46 maçta 25 gol atan yıldıza Hırvatlardan teklif var! Gattuso devrede

Süper Lig'in bu sene de flaş takımı olmasına kesin gözüyle bakılan Fenerbahçe'de Batshuayi'nin ardından bir ayrılık daha gerçekleşebilir. Sarı lacivertlilerin yıldız futbolcusuna Hırvatistan ekiplerinden Hajduk Split'ten teklif var. Takımın yeni direktörü olmasına kesin gözüyle bakılan Gattuso da yıldızı ikna etmek için devrede.

Fenerbahçe'de Batshuayi'nin ardından bir ayrılık daha! 46 maçta 25 gol atan yıldıza Hırvatlardan teklif var! Gattuso devrede

Fenerbahçe'de transfer hareketliliği hız kesmeden devam ediyor... Sarı lacivertlilerde gelecek oyuncular kadar gitme ihtimali olan oyuncular da taraftarlarca merak ediliyor.

Sarı lacivertlilerde Batshuayi ile yolların ayrılmasının ardından gözlerin çevrildiği Dzeko konusunda da sıcak gelişmeler var. Bilindiği üzere sarı lacivertliler, forvet bölgesine direkt oynayabilecek yeni bir oyuncu arıyor. 

İşte bu nedenle Dzeko'nun geleceği de belirsiz olarak görülüyor. Oyuncu hakkındaki son transfer haberi de şaşkınlık yarattı. 

Fenerbahçe'de Batshuayi'nin ardından bir ayrılık daha! 46 maçta 25 gol atan yıldıza Hırvatlardan teklif var! Gattuso devrede - Resim : 1

KALİNİC VE GATTUSO DEVREDE 

Nicolò Schira'nın haberine göre HajdukSplit, Edin Dzeko'yu kadrosuna katmak istiyor. 2026 yılına kadar sözleşme teklif etti. AS Roma takım arkadaşı Nikola Kalinic ve takımın muhtemel yeni teknik direktörü Rino Gattuso, Fenerbahçe'nin forvetini ikna etmeye çalışıyor. Josè Mourinho, Dzeko'nun geleceğiyle ilgili son kararı verecek. 

Fenerbahçe'de Batshuayi'nin ardından bir ayrılık daha! 46 maçta 25 gol atan yıldıza Hırvatlardan teklif var! Gattuso devrede - Resim : 2

SON HAFTA HARİÇ PERFORMANSI BEĞENİLDİ 

Dzeko, Fenerbahçe ile geçtiğimiz sezon çıktığı 46 maçta 25 gol 10 asistlik performans başarısı gösterdi. Oyuncunun son haftaki performansı ise tartışmalara neden oldu. İsmail Kartal son haftalarda Dzeko'yu kenara çekerek Batshuayi'ye forma şansı verdi.