Fenerbahçe’de beklenmedik ayrılık! 8. yıldız da gitti! Yeni takımıyla sözleşme imzaladı!

Fenerbahçe Beko forması giyen Yunan yıldız Georgios Papagiannis, Fransa ekibi Monaco’ya transfer oldu. 27 yaşındaki Papagiannis’in yeni takımıyla sözleşme imzaladığı kaydedildi. Papagiannis takımdan ayrılan 8.isim oldu.

Fenerbahçe’de beklenmedik ayrılık! 8. yıldız da gitti! Yeni takımıyla sözleşme imzaladı!

Yeni sezon öncesi yoğun bir kadro yapılanması yaşayan Fenerbahçe Beko’da çalışmalar sürüyor. Nick Calathes, Jonathan Motley, Tyler Dorsey, Jonathan Motley, Yam Madar, Nate Sestina ve Şehmus Hazer ile yollarını ayıran Fenerbahçe Beko, Devon Hall, Nicolo Melli, Erten Gazi ve Bonzie Colson’u transfer etti. Son olarak sarı-lacivertliler, Nigel Hayes Davis’in sözleşmesinin 3 yıl uzatıldığını açıklamıştı.

Fenerbahçe’de beklenmedik ayrılık! 8. yıldız da gitti! Yeni takımıyla sözleşme imzaladı! - Resim : 1

GEORGIOS PAPAGIANNS, FENERBAHÇE’DEN AYRILDI

Transfer çalışmaları süren Fenerbahçe’de sürpriz bir ayrılık yaşandı. Takımda kalması beklenen Georgios Papagiannis Fenerbahçe Beko’dan ayrıldı.

Andrea Calzoni’nin haberine göre Georgios Papagiannis, Fransız ekibi Monaco’ya transfer oldu. Yıldız isim yeni takımıyla sözleşme imzaladı.

Fenerbahçe’de beklenmedik ayrılık! 8. yıldız da gitti! Yeni takımıyla sözleşme imzaladı! - Resim : 2

CALATHES İLE MONACO'DA BERABER OYNAYACAKLAR

Böylelikle Fenerbahçe Beko’da birlikte forma giyen Nick Calathes ve Georgios Papagiannis, Fransız ekibinde bir araya gelmiş oldu. Papagiannis, Fenerbahçe’den ayrılan 8.isim oldu.

Panathinaikos’tan ayrıldıktan sonra Fenerbahçe ile yıllık 1.7 milyon euro ücretten 2 sezonluk bir sözleşme imzalayan Papagiannis, EuroLeague'de bu sezon forma giydiği 38 maçta 5.7 sayı, 3.1 ribaunt, 0.8 blok ortalamaları ile mücadele etti.