Fenerbahçe’de bir dönem sona erdi! Serdar Aziz’den ayrılık açıklaması!

Fenerbahçe’nin transfer görüşmeleri yapmasına izin verdiğini açıkladığı Serdar Aziz, ayrılık süreci hakkında açıklama yaptı.

Fenerbahçe’de bir dönem sona erdi! Serdar Aziz’den ayrılık açıklaması!

Fenerbahçe, yaptığı açıklamayla Serdar Aziz’in kadro yapılanmasında yer almayacağını duyurdu. Söz konusu açıklamada Avusturya kampından ayrılan yıldız futbolcuya transfer görüşmeleri yapması için izin verildiği kaydedildi.

Açıklamada, “2018-2019 sezonundan itibaren formamızı giyen Serdar Aziz, Teknik Direktörümüz Jose Mourinho ile görüşerek kamptan ayrılmıştır. Futbolcuya transfer görüşmeleri için izin verilmiştir. Oyuncunun takımımızın yeni sezon planlamasında yer almayacağını kamuoyunun bilgisine sunarız” denildi.

Fenerbahçe’de bir dönem sona erdi! Serdar Aziz’den ayrılık açıklaması! - Resim : 1

"AYRILIK SÜRECİNE GİRMİŞ BULUNMAKTAYIM"

Bunun üzerine Serdar Aziz sosyal medya hesabından açıklama yaptı. 33 yaşındaki tecrübeli futbolcu, "Bilindiği üzere, 5 buçuk yıl formasını onurla giydiğim Değerli Kulübüm Fenerbahçe Spor Kulübü ile bugün yapmış olduğumuz son görüşmemizin neticesinde ayrılık sürecine girmiş bulunmaktayım. Bu süreçte göstermiş oldukları anlayış için Saygıdeğer Başkanım Sayın Ali Koç. Kıymetli Büyüğüm Sayın Acun Ilıcalı ve Teknik direktörümüz Sayın Jose Mourinho'ya ayrı ayrı teşekkürlerimi ve saygılarımı sunarım” dedi.

Fenerbahçe’de bir dönem sona erdi! Serdar Aziz’den ayrılık açıklaması! - Resim : 2

SERDAR AZİZ'İN FENERBAHÇE KARİYERİ

2018-2019 sezonundan bu yana Fenerbahçe forması giyen Serdar Aziz, 135 maça çıktı, 11 gol, 6 asist yaptı. 33 yaşındaki futbolcu, Ziraat Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşadı.