Fenerbahçe'de bir futbolcu taraftarın sabrını taşırdı! Herkes Mourinho'ya sesleniyor

Süper Lig'de rakibi Galatasaray'ın puan kaybettiği haftada Antalya'da puan kaybına yer vermeyen ve sahadan 2-0 galip ayrılan Fenerbahçe'de geçen sezonun yıldız ismi bu sezon taraftarın sabrını taşırdı. Taraftar, Mourinho'ya seslenerek oyuncunun yedeğe çekilmesini istedi

Fenerbahçe'de bir futbolcu taraftarın sabrını taşırdı! Herkes Mourinho'ya sesleniyor

Süper Lig'in zirvesinde bu hafta ilginç gelişmeler yaşandı... Ezeli rakipler Galatasaray ve Fenerbahçe'nin maçlarının nasıl sonuçlanacağı merakla bekleniyordu. 

Galatasaray'ın Kasımpaşa karşısında şok eden bir beraberlik almasının ardından gözlerin çevrildiği Fenerbahçe ise Antalya deplasmanına gitti. 

Sarı lacivertliler Tadic ve Kostic'in ortasında Kelven'in(KK) golleriyle sahadan 2-0 galip ayrılmayı başardı. Kanarya bu sonuçla, ezeli rakibi Galatasaray ile olan farkını 3 puana indirdi. 

SZYMANSKİ SAÇ BAŞ YOLDURDU

Fenerbahçe'de Mourinho'nun ilk 11'de görevlendirdiği isimler arasında yer alan Sebastian Szymanski ise gösterdiği performansla adeta baş yoldurdu. Polonyalı oyuncu maçın henüz başında, boş kaleye gönderemediği topla, takımını öne geçirme fırsatını kaçırdı. 

Fenerbahçe'de bir futbolcu taraftarın sabrını taşırdı! Herkes Mourinho'ya sesleniyor - Resim : 1

Bu sezon forma giydiği 12 maçta sadece 1 gol atabilen futbolcunun, asist performansı da yetersiz kaldı. Syzmanski ileride oynamasına rağmen sadece 2 asist yapabildi. 

TARAFTAR MOURİNHO'YA SESLENDİ 

Maç sonu galibiyetle birlikte biraz olsun morallenen Fenerbahçe taraftarı ise sosyal medyadan Mourinho'ya seslenerek Szyamanski'yi yedeğe almasını istedi. Taraftarlar, bu kötü performansa rağmen oyuncunun hala nasıl 11 oynayabildiğini merak ettiklerini vurguladı.