Fenerbahçe'de Carlos dönse bile artık yeri sağlam! 150 bin euroluk yıldız, Avrupa devlerine 20 milyon euroya bile gidebilir

Fenerbahçe'de son dönemde gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Yusuf Akçiçek'in yeni transfer Carlos'un dönmesi durumunda da oynamaya devam edeceği belirtildi. Mourinho'nun çok beğendiği genç futbolcunun 150 bin euro piyasa değeri bulunuyor.

Fenerbahçe'de Carlos dönse bile artık yeri sağlam! 150 bin euroluk yıldız, Avrupa devlerine 20 milyon euroya bile gidebilir

Son dönemde parlattığı futbolcular ile adından söz ettirmeyi başaran Fenerbahçe'de altyapıdan yeni yıldızlar çıkmaya devam ediyor. 

Altyapıdan Arda Güler'i çıkaran, alt seviye takımlardan aldıkları Kim, Ferdi ve Eljif Elmas gibi isimleri ise Avrupa devlerine gönderen Fenerbahçe'de parlayan son isim Yusuf Akçiçek oldu. 

CARLOS DÖNSE BİLE YERİ SAĞLAM

Transfer olur olmaz yaşadığı sakatlık nedeniyle formasından uzak kalan Carlos'un kısa süre içerisinde yeniden formasına kavuşması bekleniyor. 

Fenerbahçe'de Carlos dönse bile artık yeri sağlam! 150 bin euroluk yıldız, Avrupa devlerine 20 milyon euroya bile gidebilir - Resim : 1

Ancak Carlos'un dönmesi durumunda da Mourinho, Yusuf Akçiçek'i gözden çıkarmayacak. Genç futbolcu Süper Lig'de düzenli olarak forma giymeye devam edecek. 

PİYASA DEĞERİ 150 BİN EURO

Şu anda piyasa değeri 150 bin euro olan Yusuf Akçiçek'i Tottenham ve Manchester United gibi Avrupa devlerinin yakın takibe aldığı biliniyor. 

Genç futbolcunun ilerleyen süreçte 20 milyon euro gibi rakamlara bile satılabileceği değerlendiriliyor.