Fenerbahçe’de Cenk Tosun, ilk antrenmanına çıktı! O halleri dikkat çekti

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2.Ön eleme turu ilk maçında Lugano ile oynayacağı maçın hazırlıklarını Jose Mourinho yönetiminde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Yeni transfer Cenk Tosun takımla ilk antrenmanına çıktı.

Fenerbahçe’de Cenk Tosun, ilk antrenmanına çıktı! O halleri dikkat çekti

Fenerbahçe yeni sezon hazırlıkları kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-lacivertli takım, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu ilk maçında 23 Temmuz Salı günü deplasmanda İsviçre'nin Lugano ekibiyle oynayacağı maçın hazırlıklarını Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Fenerbahçe’de Cenk Tosun, ilk antrenmanına çıktı! O halleri dikkat çekti - Resim : 1

Teknik direktör Jose Mourinho yönetiminde gerçekleştirilen idman; ısınma, çabukluk, koordinasyon ve pas çalışmalarıyla başladı. Futbolcular daha sonra taktik idman ve bireysel antrenmanlarla günü tamamladı.

Fenerbahçe’de Cenk Tosun, ilk antrenmanına çıktı! O halleri dikkat çekti - Resim : 2

CENK TOSUN İLK ANTRENMANINA ÇIKTI

Antrenmana yeni transfer Cenk Tosun da katıldı. Cenk’in antrenmandaki neşeli halleri dikkatlerden kaçmadı.

Fenerbahçe, Lugano maçının hazırlıkları kapsamında yarın saat 20.30'da Ülker Stadı'nda İngiltere Championship ekiplerinden Hull City ile özel maçta karşılaşacak.

Fenerbahçe’de Cenk Tosun, ilk antrenmanına çıktı! O halleri dikkat çekti - Resim : 3Fenerbahçe’de Cenk Tosun, ilk antrenmanına çıktı! O halleri dikkat çekti - Resim : 4

Fenerbahçe’de Cenk Tosun, ilk antrenmanına çıktı! O halleri dikkat çekti - Resim : 5