Fenerbahçe'de Fred'den sonra yeni gözde! Bodrumspor maçında yıldız gibi parladı

Fenerbahçe'de geçtiğimiz sezonun yıldızı Fred'in performans düşüklüğünün ardından orta saha bölgesindeki başka bir oyuncu parlamaya başladı. Bu oyununu ise Bodrumspor maçındaki asisti ile taçlandırdı.

Fenerbahçe'de Fred'den sonra yeni gözde! Bodrumspor maçında yıldız gibi parladı

Süper Lig'de şampiyonluk yarışının gerisinde kalan ve yeniden liderlik potasına girmek isteyen Fenerbahçe, kendi evinde Bodrumspor'u ağırladı. 

Nesyri'nin 14'ncü dakikadaki golü ile 1-0'lık üstünlüğü yakalayan Fenerbahçe, taraftarı rahatlatan golü ise 55'nci dakikada tecrübeli ayağı Edin Dzeko'nun ayağından buldu. 

Dzeko'nun golünde yapılan vuruş kadar, Dzeko'ya pası atan oyuncu da konuşuldu. O oyuncu son dönemdeki performansı ile taraftarın beğenisini kazanan Amrabat oldu. 

Fenerbahçe'de Fred'den sonra yeni gözde! Bodrumspor maçında yıldız gibi parladı - Resim : 1

TWENTE MAÇINDA DA YAPTI

Amrabat, takımının UEFA Avrupa Ligi'ndeki Twente maçında da attığı ara pası ile Tadic'e gol attırarak takımının 1-1'lik beraberliği yakalamasını sağladı. Ayrıca maç içinde bu pasları sık sık deneyerek de taraftarının takdirini kazandı. 

Yıldız futbolcu, Bodrumspor maçında gösterdiği performans ile de taraftarından alkış aldı. Faslı futbolcu, orta sahadaki baskısı ve presi ile Fred ile İsmail'in üzerinden yükü almaya başladı. 

Fenerbahçe'de Fred'den sonra yeni gözde! Bodrumspor maçında yıldız gibi parladı - Resim : 2

Taraftarlar sosyal medyada Amrabat'ın başarılı bir transfer olduğu ve takımda kalması gerektiği yorumları yapmaya başladı. 

AMRABAT'IN İSTATİSTİKLERİ

Sofyan Amrabat, bu sezon bir Süper Lig maçında topla en fazla buluşan ve en yüksek isabetli pas yapan Fenerbahçeli oyuncu oldu.

Topla buluşma: 111

İsabetli pas: 91

 Asist: 1

 Pas: % 89.2

 Sahipsiz top kazanma: 10