Fenerbahçe'de geçen sezonun yıldızı Fred'e nazar değdi. Taraftar şaşkına döndü

Fenerbahçe'de geçtiğimiz sezon orta saha kurgusunda gösterdiği performansla taraftarın sevgilisi haline gelen Fred, Mourinho düzeninde istenileni sahaya yansıtamadı. Yıldız futbolcudaki performans düşüşü, Kadıköy'deki taraftarda da şaşkınlığa neden oldu.

Fenerbahçe'de geçen sezonun yıldızı Fred'e nazar değdi. Taraftar şaşkına döndü

Süper Lig'de geçtiğimiz sezon 99 puan toplayarak yakalanması zor bir rekora imza atan Fenerbahçe'de takımın kilit isimlerinden biri de Fred olarak görülüyor. 

Sarı lacivertliler, Fred olmadan çıktığı maçlarda ciddi zorluklar yaşamıştı. Ancak Mourinho'nun göreve gelmesiyle birlikte bu durumda da değişiklik yaşandı. 

Fenerbahçe'de geçen sezonun yıldızı Fred'e nazar değdi. Taraftar şaşkına döndü - Resim : 1

MANCHESTER MAÇINDA KAYIPLARI OYNADI

Fred'in Fenerbahçe formasıyla eski takımı Manchester United karşısına çıktığı karşılaşmadaki performansı ise tam bir hayal kırıklığı oldu. 

Sarı lacivertlilerin yıldız futbolcusu, orta sahada geçtiğimiz sezonki dominasyonu yaratamadı. Ayrıca yaptığı pas hataları nedeniyle de partneri Amrabat ile uyumlu bir görüntü sergileyemedi. Hücum konusunda da geçen seneki performansının gerisinde kaldı. 

Fenerbahçe'de geçen sezonun yıldızı Fred'e nazar değdi. Taraftar şaşkına döndü - Resim : 2

Geçen sene araya bol bol top atan ve arkadaşlarına pozisyon yaratan Fred'in bu sene daha basan ve defansif bir görüntü sergilediği görüldü. 

GÖZLER MOURİNHO'DA

Kadıköy'de maça giden Fenerbahçe taraftarı ise Fred'in bu performans düşüşünün nedenini merak etmeye başladı. Gözlerini Mourinho'ya çeviren taraftarlar, önümüzdeki günlerde bu konu hakkında bir açıklama gelip gelmeyeceğini merak etmeye başladı. 

Fenerbahçe'de geçen sezonun yıldızı Fred'e nazar değdi. Taraftar şaşkına döndü - Resim : 3