Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci gelişmesi! Portekizli Mourinho sonunda çark etti

Fenerbahçe'de taraftarları sevindiren bir İrfan Can Kahveci gelişmesi yaşanıyor. Geçtiğimiz sezonun yıldızları arasında yer alan ancak bu sezon Mourinho tarafından forma verilmeyen İrfan Can, Bodrum maçında ilk 11 başlayabilir.

Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci gelişmesi! Portekizli Mourinho sonunda çark etti

Fenerbahçe'de geçen sezonun yıldız isimleri arasında yer alan İrfan Can Kahveci, bu sezon Tadic'in formsuzluğuna rağmen kadroya alınmıyordu. 

Süper Lig'de ve Avrupa'da peş peşe gelen puan kayıplarının ardından ise taraftarlar Portekizli teknik adam Mourinho'ya İrfan Can Kahveci tepkisi gösterdi. 

Taraftarlar geçen sezonun en iyi oyuncuları arasında yer alan İrfan'a ilk 11'de daha fazla şans verilmesi gerektiğini dile getirmeye başlamıştı. 

Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci gelişmesi! Portekizli Mourinho sonunda çark etti - Resim : 1

AVRUPA MAÇINDA TADİC'İ BİR TÜRLÜ KENARA ALMADI

Sarı lacivertlilerin teknik direktörü Mourinho, geçtiğimiz günlerde Manchester United ile oynanan karşılaşmada Tadic'i kötü performansına rağmen çok geç bir dakikaya kadar oyunda tutması ve kenara almaması nedeniyle eleştiri yağmuruna tutulmuştu.  

Daha sonra oyuna giren İrfan Can ise kalan dakikalarda herhangi bir varlık gösteremedi. Ayrıca yıldız oyuncunun pas hataları da dengesinin bozulduğuna yoruldu. 

Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci gelişmesi! Portekizli Mourinho sonunda çark etti - Resim : 2 

BODRUM MAÇINDA YENİDEN İLK 11'E

Hem son haftalardaki Tadic'in formsuzluğu ve yorgunluğu hem de taraftarın İrfan Can Kahveci ısrarı ise Portekizli Mourinho'yu çark ettirdi. Deneyimli teknik adamın Süper Lig'deki Bodrumspor FK maçında İrfan Can'a 11'de şans vermesine artık kesin gözüyle bakılıyor.