Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ı bitiren 2.40 milyon euroluk oyuncu, Mourinho'nun da ipini çekecek! Tek çare gitmesi

Fenerbahçe'de geçtiğimiz sezon İsmail Kartal'ın rotasyon oyununda sık sık tercih ettiği oyuncuların başında gelen ve süre aldığı maçlarda yeteri kadar performans göstermemesi nedeniyle şampiyonluğun kaybedilmesinde pay sahibi olan futbolcu, Mourinho'nun da başını yakacak. Tek çare gönderilmesi ancak Fenerbahçe'de transfer konusunda hala bir hareketlilik yok.

Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ı bitiren  2.40 milyon euroluk oyuncu, Mourinho'nun da ipini çekecek! Tek çare gitmesi

Transferde bu sezonun en sessiz takımları arasında yer alan Fenerbahçe'de KAP bildirimleri bir türlü gelmek bilmiyor. 

Takımın başına dünyaca ünlü teknik adam Mourinho'nun getirilmesinin ardından "Rüya takımın" oyuncuları da merak edilmeye başlandı. 

Bilindiği üzere seçimden önce büyük vaatlerle yönetici olan birkaç isim "Rüya bir takım kuracağız" diyerek taraftarı heyecanlandırmıştı. Taraftarlar da rüya takımı merakla beklemeye devam ediyor. 

Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ı bitiren  2.40 milyon euroluk oyuncu, Mourinho'nun da ipini çekecek! Tek çare gitmesi - Resim : 1

MİHA ZAJC KAPTAN OLARAK ÇIKTI

Herkesin rüya takımı beklediği sırada 1-0 kaybedilen Hajduk Split maçına geçen sezonun fiyasko isimlerinden Miha Zajc'ın kaptan olarak çıkması da taraftarın tepkisini çekti. Taraftarlar, Ali Koç döneminde 3 yıllık yeni sözleşme imzalanılan futbolcunun Fenerbahçe kalitesine yakışmadığını savunuyor. 

Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ı bitiren  2.40 milyon euroluk oyuncu, Mourinho'nun da ipini çekecek! Tek çare gitmesi - Resim : 2

BÖYLE GİDERSE MOURİNHO'NUN DA BAŞINI YAKACAK

Şu anda 2.40 milyon euro değeri olan Zajc, taraftarın istediği performansı gösteremiyor. Şu anda deneme amacıyla 11 çıkarılan Zajc'ın Süper Lig'de ya da Lugano maçında da forma giyip iyi performans vermemesi durumunda bu sefer eleştiri oklarının, onu tercih eden ve yerine transfer yapmayananlara döneceği belirtiliyor. 

Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ı bitiren  2.40 milyon euroluk oyuncu, Mourinho'nun da ipini çekecek! Tek çare gitmesi - Resim : 3