Fenerbahçe'de Mourinho için büyük İrfan Can tehlikesi! Galatasaray maçı hayati

Süper Lig'de kritik derbi mücadelesinde Galatasaray ile karşı karşıya gelecek Fenerbahçe'de Mourinho'nun tercihleri de merak edilmeye devam ediyor. Tecrübeli teknik adamı bekleyen büyük bir İrfan Can Kahveci sınavı ise Galatasaray maçıyla ortaya çıkabilir.

Fenerbahçe'de Mourinho için büyük İrfan Can tehlikesi! Galatasaray maçı hayati

Fenerbahçe ile Galatasaray, ezeli rekabette 401. kez karşı karşıya gelecek. Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanacak mücadele her bakımdan iki takım için de tarihi bir önem taşıyacak. 

Sarı lacivertlilerde teknik direktör Mourinho'nun göreve gelmesiyle ayrı bir hava oluştu. Galatasaray'da da Osimhen en büyük koz olacak. Ayrıca iki takımın toplam değeri de Süper Lig tarihine geçecek. 

MOURİNHO'NUN TERCİHLERİ MERAK EDİLİYOR

Sarı lacivertlilerde teknik patron Mourinho'nun İrfan Can Kahveci'yi Galatasaray maçında da yedek soyundurması bekleniyor. Ancak bu tercih, olası bir mağlubiyet durumunda Mourinho'nun aleyhine dönebilir. 

Fenerbahçe'de Mourinho için büyük İrfan Can tehlikesi! Galatasaray maçı hayati - Resim : 1

Çünkü taraftarlar, geçtiğimiz sezon 46 maçta 18 gol 12 asistlik performansla kariyer sezonunu yaşayan İrfan Can'ın 11'de başlaması gerektiğini savunuyor. 

DURUMA GÖRE İKİNCİ YARI

İrfan Can Kahveci'nin Tadic'in performansı ve yorgunluk durumuna göre ikinci yarıda oyuna gireceği tahmin ediliyor. Ancak Fenerbahçe'nin olası bir mağlubiyetinde Mourinho'ya İrfan Can'ı yedek tuttuğu gerekçesiyle ağır eleştiriler yöneltilebilir. 

Futbol kamoyu, Mourinho'nun İrfan Can Kahveci tercihi yeniden değerlendirmeye alması gerektiğini düşünüyor.