Fenerbahçe'de Mourinho, İsmail Kartal'ın öz evladını taraftara yedirmedi! 3.5 milyon euroluk fatura kabardı

Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda Lugano'yu eleyerek bir üst tura yükselen Fenerbahçe'de ünlü teknik adam Mourinho, maç sonu yaptığı açıklamada İsmail Kartal'ın öz evladı olarak nitelendirilen futbolcuyu taraftarın önüne atmadı. Ancak sarı lacivertlilerde 3.5 milyon euroluk fatura kabardı.

Fenerbahçe'de Mourinho, İsmail Kartal'ın öz evladını taraftara yedirmedi! 3.5 milyon euroluk fatura kabardı

Avrupa'daki temsilcilerimiz arasında yer alan Fenerbahçe, dün kendi sahasında İsviçre temsilcisi Lugano ile karşı karşıya geldi. 

İlk yarı çok kötü bir oyun ortaya koyan ve çok erken bir vakitte geriye düşen Fenerbahçe, ikinci yarıda tecrübeli ayaklarıyla sonuca gitmeyi başardı... Ancak sarı lacivertlilerde ilk yarıda ortaya konan performans, taraftarın tepkisine neden oldu. 

Fenerbahçe'de Mourinho, İsmail Kartal'ın öz evladını taraftara yedirmedi! 3.5 milyon euroluk fatura kabardı - Resim : 1

Taraftarın ilk yarıda en çok tepki gösterdiği oyuncu ise geçtiğimiz sezon İsmail Kartal'ın isteği ile takıma dahil olan ve şu ana kadar hiçbir etki veremeyen Rade Krunic oldu. 

Takımın 1-0 geride olduğu 33'ncü dakikada 2 metre önündeki takım arkadaşına pas atamayan ve topu taca gönderen Krunic, taraftardan büyük tepki gördü. 

Fenerbahçe'de Mourinho, İsmail Kartal'ın öz evladını taraftara yedirmedi! 3.5 milyon euroluk fatura kabardı - Resim : 2

MAÇ SONU MOURİNHO'YA SORULDU

Maçın ardından basın toplantısına inen Mourinho'ya sorulan sorular arasında Krunic de vardı... Ancak deneyimli hoca, Krunic'in takımın kötü olduğu bir dönemde sahada olduğunu ifade ederek, suçun oyuncusuna atılmasına izin vermedi. 

Ayrıca taraftardan bir talepte bulunarak, "Spesifik bir oyuncuya bazı tepkiler oldu. Bir oyuncuya reaksiyon gösterildiği zaman biz bunu hepimize yapılmış gibi hissediyoruz. Eğer taraftardan bir şey isteme şansım varsa tüm oyuncularımın desteklenmesini istiyorum" ifadelerini kullandı. 

Fenerbahçe'de Mourinho, İsmail Kartal'ın öz evladını taraftara yedirmedi! 3.5 milyon euroluk fatura kabardı - Resim : 3

Mourinho'nun Krunic sözleri dikkat çekerken, taraftarlar ise sosyal medyada Krunic'e büyük tepki gösterdi. Geçtiğimiz sezon İsmail Kartal'ın isteği ile alınan ve Kartal'ın arkasında durduğu Krunic için 3.5 milyon euro bonservis ödenmek zorunda kalınmıştı. 

Taraftarlar ise Mourinho'nun hala ilk 11'de forma verdiği Krunic'in bir an önce kendisine yeni takım bulmasını istiyor.