Fenerbahçe'de Mourinho kararını verdi! 3 oyuncuyu Kadıköy'de kesecek. İsmail Kartal'ın oğlu dahil

Lugano karşısında turu geçerek adını Şampiyonlar Ligi ön elemelerinde bir üst tura yazdırmak isteyen Fenerbahçe'de Mourinho kararını verdi. Tecrübeli hocanın 3 oyuncuya Kadıköy'de şans vermemesi bekleniyor. İsmail Kartal'ın oğlu olarak görülen bir futbolcu da dahil.

Fenerbahçe'de Mourinho kararını verdi! 3 oyuncuyu Kadıköy'de kesecek. İsmail Kartal'ın oğlu dahil

Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmak adına çok önemli transferler gerçekleştiren Fenerbahçe, bir üst tura çıkmak adına Lugano'yu elemek istiyor. 

Kritik karşılaşma öncesinde Fenerbahçe'de Mourinho kararını verdi. Tecrübeli hocanın 3 oyuncuya Kadıköy'de şans vermemesi bekleniyor. İsmail Kartal'ın oğlu olarak görülen bir futbolcu da dahil. 

Fenerbahçe'de Mourinho kararını verdi! 3 oyuncuyu Kadıköy'de kesecek. İsmail Kartal'ın oğlu dahil - Resim : 1

Jose Mourinho'nun Lugano karşılaşmasında önceki mücadeleden 3 değişiklik yapması bekleniyor... Ryan Kent yerine Oğuz Aydın, Rade Krunic yerine İsmail Yüksek, Jayden Oosterwolde yerine Ferdi Kadıoğlu ilk 11’de maça başlayacak.

KRUNİC'İN GÖNDERİLMESİ İSTENİYOR

Öte yandan Fenerbahçe'ye geçtiğimiz sezon bizzat İsmail Kartal tarafından aldırılan ve "İsmail Kartal'ın oğlu" olarak adlandırılan Krunic'in de gönderilmesi isteniyor. Taraftar, oyuncunun daha fazla zorlanmaması gerektiğini düşünüyor.