Fenerbahçe'de Mourinho'dan taraftara Maximin müjdesi! 90 dakika vurusu yaptı, taraftar heyecan yapacak

Süper Lig'in ilk maçında Adana Demirspor'u kendi evinde 2-1 mağlup etmeyi başaran Fenerbahçe'de Mourinho'dan taraftara Maximin müjdesi geldi. Mourinho'nun 90 dakika vurgusu, taraftarı çok mutlu edecek.

Fenerbahçe'de Mourinho'dan taraftara Maximin müjdesi! 90 dakika vurusu yaptı, taraftar heyecan yapacak

Süper Lig'in açılış maçında Fenerbahçe, kendi evinde Adana Demirspor'u ağırladı... Mücadeleden 1-0 galibiyetle ayrılarak ligi 3 puanla açmanın sevincini yaşayan Fenerbahçe'de yeni transfer Maximin de gösterdiği performansla taraftarın gözüne girmeyi başardı. 

Maç başından, oyundan çıktığı dakikaya kadar oldukça hareketli ve her an gol üretebilecekmiş gibi katkı yapan Maximin, galibiyet golünün de mimarı oldu. 

Ceza sahası önüne kadar getirdiği topu, Dzeko'ya ustaca bırakarak takımının galibiyeti almasında büyük rol oynadı. 

MOURİNHO'DAN MAXİMİN MÜJDESİ 

Maçın ardından basın mesuplarına açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Teknik Direktöri Jose Mourinho'nun Maximin sözleri de taraftarı heyecanlandırdı. 

Fenerbahçe'de Mourinho'dan taraftara Maximin müjdesi! 90 dakika vurusu yaptı, taraftar heyecan yapacak - Resim : 1

Tecrübeli çalıştırıcı, Maximin'in şu anda 90 dakikalık bir maçı çıkaracak seviyeye gelmediğini ve daha zamana ihtiyacı olduğunu vurguladı. 

TARAFTAR HEYECAN YAPTI

Mourinho'nun bu sözlerinden sonra Fenerbahçe taraftarı da heyecan yaptı... Sarı lacivertli taraftarlar, şimdiden çok beğendikleri Maximin'in tam hazır olması durumunda neler yapabileceğini şimdiden merak ediyor.