Fenerbahçe'de Mourinho'nun kapı dışarı ettiği futbolcunun bonservisi belirlendi! 10 milyon euroyu getiren alıp gidecek İsmail hoca da oynatmıyordu

Fenerbahçe'de Mourinho'nun takımda istemediği ve performansını yeterli görmediği futbolcunun bonservis bedeli belirlendi. 10 milyon euroya oyuncunun çıkışına izin verilecek. İtalya'dan Napoli, Bologna ve Fiorentina’ya önerildi.

Fenerbahçe'de Mourinho'nun kapı dışarı ettiği futbolcunun bonservisi belirlendi! 10 milyon euroyu getiren alıp gidecek İsmail hoca da oynatmıyordu

Fenerbahçe'de geçtiğimiz sezon transfer edilen futbolcular arasında yer alan bir isim, hem geçtiğimiz sezon oynadığı futbol hem de bu sene başında gösterdiği performans ile hocalarının gözüne giremedi. 

Önce İsmail Kartal'ın ilk 11'de sıklıkla tercih etmediği oyuncu, daha sonra da dünyaca ünlü teknik adam Mourinho'nun gözüne giremedi. Mourinho sezon başında bir kaç kez denediği oyuncunun takımdan gönderilmesine karar verdi. 

KADROYA DA ALMADI

Ünlü teknik adam Mourinho bu kararını çok net bir şekilde de Lugano maçı kadrosunda gösterdi. Şampiyonlar Ligi elemesindeki maç kadrosuna Cengiz Ünder'i almayan deneyimli teknik adam, sebep olarak ise performansını gösterdi. 

Fenerbahçe'de Mourinho'nun kapı dışarı ettiği futbolcunun bonservisi belirlendi! 10 milyon euroyu getiren alıp gidecek İsmail hoca da oynatmıyordu - Resim : 1

ŞİMDİ KULÜP ARANIYOR

Gelen son bilgiler ise Cengiz Ünder'e kulüp arandığı yönünde... Calciomercato'nun haberine göre Fenerbahçe, bonservisi için 10 M€ istediği Cengiz Ünder'i Napoli, Bologna ve Fiorentina’ya önerdi. Uygun bir takım çıkması durumunda Cengiz ile en kısa sürede yolların ayrılması bekleniyor.