Fenerbahçe'de Tadic ve Becao'nun hamlesi işe yaradı! 25 milyon euroluk yeni Szymanski İstanbul'a doğru yola çıkacak

Fenerbahçe'de taraftarın çok istediği futbolcu hakkında yeni gelişmeler yaşanıyor. Sarı lacivertlilerin 25 milyon euro istenen futbolcu için resmi teklif yaptığı belirtilirken, Tadic ve Becao'nun hamlesinin de işe yaradığı kaydedildi. Yeni Szymanski İstanbul'a doğru yola çıkacak.

Fenerbahçe'de Tadic ve Becao'nun hamlesi işe yaradı! 25 milyon euroluk yeni Szymanski İstanbul'a doğru yola çıkacak

Fenerbahçe'de yeni transfer edilecek isimler çok merak ediliyor. Avrupa Şampiyonası'nın ardından transferde gaza basması beklenen Fenerbahçe'de Mourinho'nun oyun stiline uyması nedeniyle ısrarla istediği futbolcular arasında yer alan bir futbolcu hakkında yeni gelişmeler yaşanıyor... 

RESMİ TEKLİF YAPILDI 

Yağız Sabuncuoğlu'nun özel haberine göre Fenerbahçe, Udinese forması giyen Lazar Samardžić için resmi teklif yaptı. Lazar Samardžić için en iyi teklifi Fenerbahçe yaptı. 

TADİC VE BECAO DEVREDEYDİ

Udinese bu teklifi kabul etmek istiyor ancak Samardžić tüm teklifleri görüp öyle son kararını vermek istiyordu. 

Ancak burada Tadic ve Samardžić'in eski takım arkadaşı Becao'nun devreye girerek Sırp oyuncuyu Fenerbahçe'ye gelmesi konusunda iknaya çalıştığı kaydedildi. 

Fenerbahçe'de Tadic ve Becao'nun hamlesi işe yaradı! 25 milyon euroluk yeni Szymanski İstanbul'a doğru yola çıkacak - Resim : 1

UÇAĞI YAKINDA İSTANBUL'A İNEBİLİR 

Samardžić'in de bu 2 isimden aldığı görüşler doğrultusunda Fenerbahçe'ye gelmeye sıcak baktığı öne sürüldü. Uçağo yakın bir zamanda İstanbul'a inebilir. 

Samardžić, oyun stilini nedeniyle Fenerbahçe'nin yıldız ismi Szysmanki'ye benzetiliyor. Ancak iki oyuncunun da mevkileri farklı.