Fenerbahçe'de taraftarı şaşkına çeviren En-Nesyri istatistiği! Yönetim kara kara düşünmek zorunda kalacak

Fenerbahçe'de dev Manchester United maçı öncesinde taraftarı şaşkına çeviren bir istatistik ortaya çıktı. Yönetimin 20 milyon euro vererek transfer ettiği Nesyri tam bir fiyasko ortaya çıktı. Yönetim kara kara düşünmek zorunda kalacak.

Fenerbahçe'de taraftarı şaşkına çeviren En-Nesyri istatistiği! Yönetim kara kara düşünmek zorunda kalacak

Fenerbahçe'de sezon başında büyük umutlarla transfer edilen ve bonservisine 20 milyon euro ödenen Youssef En-Nesyri konusundaki tartışmalar devam ediyor. 

Sarı lacivertlilerin ezeli rakibi Galatasaray'ın Osimhen'le coşmasının ardından gözlerin çevrildiği Nesyri hakkında yönetimi kara kara düşündürecek bir istatistik ortaya çıktı. 

Fenerbahçe'de taraftarı şaşkına çeviren En-Nesyri istatistiği! Yönetim kara kara düşünmek zorunda kalacak - Resim : 1

LİSTE BAŞI OLDU

Hibapress'in SofaScore'dan derlediği veriye göre; Youssef En-Nesyri, bu sezon Süper Lig'de kaçırdığı 8 önemli fırsatla 'en çok kaçıran oyuncular' listesinin başında yer alıyor.

RAFA SİLVA DA LİSTEDE

Beşiktaş'ın Portekizli golcüsü Rafa Silva kaçırdığı 7 büyük golle ikinci sırada yer alırken, Galatasaray'ın Nijeryalı golcüsü Victor Osimhen kaçırdığı 5 büyük golle üçüncü sırada yer alıyor.

Ayrıca söz konusu haberde oyuncunun sadece gol yolları konusunda sıkıntı yaşadığı, Fenerbahce ile sezona zor ve karmaşık bir başlangıç ​​yaptığı ifadeleri yer aldı.