Fenerbahçe'de taraftarın Maximin'den sonra istediği 25 milyon euroluk yıldıza Fransız kancası. Devreye girdiler

Fenerbahçe'de taraftarın Alan Saint Maximin'den sonra kadroda görmeyi çok istediği oyuncular arasında yer alan bir isim hakkında flaş bir gelişme yaşandı. Fransız ekiplerinden biri, oyuncu için devreye girdi. Bilindiği üzere takımı, oyuncu için 25 milyon euro dolayında bir bonservis bekliyordu.

Fenerbahçe'de taraftarın Maximin'den sonra istediği 25 milyon euroluk yıldıza Fransız kancası. Devreye girdiler

Süper Lig'de geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezon da transferin gözde takımı olmayı başaran Fenerbahçe, bu sene de ezeli rakibi Beşiktaş ile transfer yarışına girdi. Geçtiğimiz sezon ise bu yarış Galatasaray ile olmuştu. 

Oğuz Aydın, Cenk Tosun, Maximin ve Nesyri gibi yıldız oyuncuları takıma getirmeyi başaran sarı lacivertlilerde yeni hedef orta saha. Ancak Fenerbahçe için birçok oyuncunun adı geçmeye devam ediyor. 

O oyunculardan birinin de Corinthians'ta forma giyen Wesley olduğu ifade ediliyordu... Sarı lacivertli taraftarlar, sosyal medyada sık sık çalım ve gol görüntülerini paylaştıkları Brezilyalı oyuncuyu takımda çok istediklerini dile getiriyordu. 

Fenerbahçe'de taraftarın Maximin'den sonra istediği 25 milyon euroluk yıldıza Fransız kancası. Devreye girdiler - Resim : 1

25 MİLYON EURO İSTİYORLARDI

Corinthians'ın 19 yaşındaki sol kanat oyuncusu için 25 milyon euro civarında bir bonservis beklentisi olduğu biliniyordu. Ancak sarı lacivertli takımın bu rakamı çok bulduğu konuşulmaya başlanmıştı.

Şimdi oyuncu hakkında flaş bir gelişme yaşandı... İddiaya göre Fransız kulübü, oyuncu için devreye girdi. 

FootMercato'da yer alan habere göre  Rennes, Corinthians forması giyen Wesley'i transfer etmek adına çalışmalara başladı. Rennes'in transfer konusundaki ciddiyeti ise önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.