Fenerbahçe'de taraftarın sabrı taştı! Takımda görmek istemiyorlar

Süper Lig'de ve Avrupa'da yeniden zirveye oynamak isteyen Fenerbahçe'de taraftarın bir oyuncu konusunda sabrı taştı. Taraftarlar gelecek maçlarda oyuncuyu kadroda görmek istemiyor.

Fenerbahçe'de taraftarın sabrı taştı! Takımda görmek istemiyorlar

Süper Lig'e şampiyonluk parolasıyla başlayan ancak Kadıköy'de Galatasaray'a kaybettiği derbi maçla birlikte zirveden 3 puan uzaklaşan Fenerbahçe'de bazı oyuncuların performansı ciddi şekilde eleştirilmeye başladı. 

O oyuncuların başında ise geçtiğimiz sezonun yıldızları arasında yer alan Syzmanski geliyor... Skorer olup olmadığı bir dönem hayli tartışma konusu olan Syzmanski'nin bu sezon skora katkısı dışında oyundaki pozisyonu açısından da ciddi soru işaretleri var. 

3. BÖLGEDE TAKIMI EKSİK BIRAKIYOR

Geçtiğimiz sezon İsmail Kartal düzeninde daha önde oynadığı için başarılı olduğu iddia edilen ancak bu sezon takımı hücum hattında eksik bırakan Syzmanski'nin artık Mourinho tarafından yedeğe çekilmesi isteniyor. 

Fenerbahçe'de taraftarın sabrı taştı! Takımda görmek istemiyorlar - Resim : 1

Syzmanski, Twente ile oynanan UEFA Avrupa Ligi maçında da etkisiz bir performans göstererek taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı. 

10 NUMARA GÖREVİNİ YERİNE GETİREMİYOR

Sarı lacivertli taraftarın Syzmanski konusundaki en büyük eleştirisi ise 10 numara görevini yerine getirememesi... Taraftarlar, Fenerbahçe'de 10 numara pozisyonunda oynayan bir futbolcunun bu kadar etkisiz olmasının kabul edilemez olduğunu ve Syzmanski'nin hemen kendisine gelmesi gerektiği vurguladı.