Fenerbahçe’de yeni Arda Güler’ini buldu! 17 yaşındaki genç yıldız transferini açıkladı

Fenerbahçe, Antalyaspor’da forma giyen 17 yaşındaki futbolcu Mustafa Arda Akkaş’ı transfer etti. On numara pozisyonunda oynayan genç futbolcunun transferi için "Fenerbahçe yeni Arda Güler'ini buldu" şeklinde yorumlar yapıldı.

Fenerbahçe’de yeni Arda Güler’ini buldu! 17 yaşındaki genç yıldız transferini açıkladı

Geleceğe yatırım kapsamında genç futbolcuları kadrosuna katmayı sürdüren Fenerbahçe bir transfer daha yaptı. Sarı-lacivertli kulüp, Trendyol Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor’da forma giyen 17 yaşındaki genç futbolcu Mustafa Arda Akkaş’ı transfer etti.

Sosyal medyada "Fenerbahçe yeni Arda Güler'ini buldu" şeklinde yorumlar yapıldı. Genç futbolcunun Arda Güler gibi 10 numara mevkisnde forma giyiyor olması dikkat çekti.

Fenerbahçe’de yeni Arda Güler’ini buldu! 17 yaşındaki genç yıldız transferini açıkladı - Resim : 1

"FENERBAHÇE FORMASI GİYMEK İÇİN SABIRSIZLANIYORUM"

Transferi hakkında sosyal medya hesabından paylaşım yapan genç futbolcu, Fenerbahçe’ye transfer olmanın mutluluğunu ve gururunu yaşadığını ifade ederek, “Asırlık Çınar Fenerbahçe’ye transfer olmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyorum. Çocukluğumdan beri hayalim olan Çubuklu formayı giymek ve büyük Fenerbahçe taraftarının önünde oynamak için sabırsızlanıyorum. SEVDİK SENİ HERŞEYDEN ÇOK” ifadelerine yer verildi.

TRANSFERDE SEDAT KARABÜK ETKİLİ OLDU

Bu transferde bir dönem Antalyaspor Altyapı Koordinatörlüğü görevini üstlenen Sedat Karabük etkili oldu.

Fenerbahçe’de yeni Arda Güler’ini buldu! 17 yaşındaki genç yıldız transferini açıkladı - Resim : 2