Fenerbahçe'de yeniden şans verilen 15 milyon euroluk fiyasko yine şansını kullanamadı

Fenerbahçe'de geçtiğimiz sezon bonservisine 15 milyon euro ödenen ve bu sezon da kadro dışı kalmasına rağmen yeniden şans verilen Cengiz Ünder, Union maçında gösterdiği performansla vasatı aşamadı.

Fenerbahçe'de yeniden şans verilen 15 milyon euroluk fiyasko yine şansını kullanamadı

Süper Lig'de Galatasaray mağlubiyetle bilrikte büyük bir yara alan Fenerbahçe, kendisini taraftarına affetirmek için Belçika temsilcisi Union karşısına çıktı. 

Sahadan 2-1 galip ayrılan sarı lacivertlilerin oynadığı futbol ise yine taraftarı memnun etmedi. Maçın yıldızı stoper Çağlar Söyüncü ve kaleci Dominik Livakovic oldu. Livakovic son dakikalarda bir de penaltı kurtardı ancak daha sonra gelen gole engel olamadı. 

CENGİZ YİNE SINIFTA KALDI 

Sarı lacivertlilerde geçtiğimiz sezon büyük umutlarla kadroya eklenen ve bonservisi için 15 milyon euro ödeme yapılan Cengiz Ünder, kadro dışı kalmasının ardından kendisine verilen yeni şansı da değerlendiremedi. 

Fenerbahçe'de yeniden şans verilen 15 milyon euroluk fiyasko yine şansını kullanamadı - Resim : 1

Maça sol kanatta başlayan futbolcu, oldukça etkisiz bir performans göstererek Fenerbahçe hücumlarının hepsinin İrfan Can'ın kanadına kaymasına neden oldu. Cengiz'in önümüzdeki haftalarda yeniden kulübeye çekileceği değerlendiriliyor.