Fenerbahçe'de Youssef En-Nesyri tutmazsa hedef belli! Mourinho da onay verdi

Fenerbahçe'de sezon başında büyük umutlarla transfer edilen Youssef En-Nesyri'nin Kasımpaşa maçındaki performansı sınıfta kaldı. Nesyri'nin form tutmaması durumunda sarı lacivertlilerin devre arasında ya da sezon sonunda yeni bir operasyona girebileceği değerlendiriliyor. PSG'nin forveti için de Mourinho'nun onay verdiği iddia edildi.

Fenerbahçe'de Youssef En-Nesyri tutmazsa hedef belli! Mourinho da onay verdi

Cumartesi günü ezeli rakibi Galatasaray ile kendi sahasında karşı karşıya gelecek Fenerbahçe'de heyecan dorukta. 

Sarı lacivertliler, sahadan galibiyet ile ayrılarak aradaki 2 puanlık farkı da kapatmak istiyor. Forvette ise Dzeko'nun oynaması bekleniyor. 

Geçtiğimiz hafta oynanan Kasımpaşa maçında ilk 11'de başlayan Youssef En-Nesyri'nin performansı sarı lacivertli taraftarları memnun etmedi. 

Nesyri'nin bu şekilde devam etmesi durumunda ise transfer rotası yeniden forvete çevrilecek. 

Fenerbahçe'de Youssef En-Nesyri tutmazsa hedef belli! Mourinho da onay verdi - Resim : 1

FENERBAHÇE'YE ÖNERİLDİ 

Geçtiğimiz sezon Fransız ekibine kiralanan ve devre arasında tam 65 milyon euro ödenerek bonservisi alınan 22 yaşındaki golcü Gonçalo Ramos, Jose Mourinho'nun da menajeri olan Jorge Mendes tarafından Fenerbahçe'ye önerildi.

MOURİNHO DA ONAY VERDİ 

Jose Mourinho, vatandaşı olan genç golcüye onay verdi.. Fenerbahçe yönetimi önümüzdeki transfer sezonunda yıldız futbolcuyu kadrosuna katmak için düğmeye basacak.