Fenerbahçe'de Yusuf en-Nesyri sevinci! İngiliz devini boğup bıraktı

Fenerbahçe'de geldiği günden bu yana istenilen performansı gösteremediği gerekçesiyle eleştirilerin odağında Yusuf en-Nesyri, takımının UEFA Avrupa Ligi'nde İngiliz devi Manchester United ile karşılaştığı mücadelede gösterdiği performans ile alkış aldı.

Fenerbahçe'de Yusuf en-Nesyri sevinci! İngiliz devini boğup bıraktı

Fenerbahçe'de geçtiğimiz sezonun yıldız ismi Batshuayi'nin Galatasaray'a transfer olmasının ardından takıma 1. forvet olarak alınan ancak ilk haftalarda bile Dzeko'nun arkasında kalan Yusuf en-Nesyri yavaş yavaş formasına sahip olmaya başladı. 

Manchester United maçında ilk 11'de sahaya çıkan Faslı futbolcu gerek gösterdiği mücadele gerekse girdiği pozisyonlarla taraftarını heyecanlandırdı.

Fenerbahçe'de Yusuf en-Nesyri sevinci! İngiliz devini boğup bıraktı - Resim : 1

Maç boyunca yerinde durmayan ve mücadeleci bir performans sergileyen Yusuf en-Nesyri, takımına beraberliği getiren golü de atarak taraftar ile arasındaki buzları eritme şansı yakaladı. 

Fenerbahçe'de Yusuf en-Nesyri sevinci! İngiliz devini boğup bıraktı - Resim : 2

ŞİMDİ GÖZLER BODRUMSPOR MAÇINDA

Yusuf en-Nesyri için şimdi gözler ise Bodrum maçına çevrilmiş durumda... Sarı lacivertli taraftarlar, Yusuf en-Nesyri'nin Bodrumspor maçında da ilk 11'de başlaması gerektiğini sosyal medyadan yazmaya başladı. 

Taraftarlar, Mourinho'ya çağrıda bulunarak Yusuf en-Nesyri'nin form tutmuşken kesilmemesi gerektiğini savundu.