Fenerbahçe’den ayırılan Serdar Dursun’un yeni takımı belli oldu! 2 yıllık sözleşme imzaladı

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor, Fenerbahçe’den ayrılan Serdar Dursun’u transfer etti. 32 yaşındaki tecrübeli futbolcuyla 2 yıllık sözleşme imzalandı.

Fenerbahçe’den ayırılan Serdar Dursun’un yeni takımı belli oldu! 2 yıllık sözleşme imzaladı

Geçtiğimiz sezon başında Fenerbahçe’den ayrıldıktan sonra Fatih Karagümrük ile 1 yıllık sözleşme imzalayan Serdar Dursun, devre arasında yeniden Fenerbahçe’ye transfer oldu. Yıldız futbolcu, daha sonra sözleşmesinin sona ermesinin ardından sarı-lacivertli takımdan ayrıldı.

Fenerbahçe’den ayırılan Serdar Dursun’un yeni takımı belli oldu! 2 yıllık sözleşme imzaladı - Resim : 1

SERDAR DURSUN ALANYASPOR İLE SÖZLEŞME İMZALADI

Fenerbahçe’nin yeni sözleşme teklifi yapmadığı Serdar Dursun’un yeni takımı belli oldu. 32 yaşındaki tecrübeli forvet, Trendyol Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Fenerbahçe’den ayırılan Serdar Dursun’un yeni takımı belli oldu! 2 yıllık sözleşme imzaladı - Resim : 2

SERDAR DURSUN'UN FENERBAHÇE KARİYERİ

Transfermarkt’a göre piyasa değeri 750 bin euro olarak gösterilen 32 yaşındaki Serdar Dursun, geçen sezon Fenerbahçe formasıyla 11 maçta 290 dakika süre alırken 3 gol atıp 2 asist yaptı. Fenerbahçe’de 74 maça çıkan Serdar Dursun, 22 gol atarken 11 de asist yaptı.

 SERDAR DURSUN'UN FORMA GİYDİĞİ TAKIMLAR

Serdar Dursun kariyerinde Darmstadt, Karagümrük, Fenerbahçe, Greuther Fürth, Hannover, Denizlispor, Şanlıurfaspor, Denizlispor ve Eskişehirspor formaları giydi.