Fenerbahçe’den ayrılan golcüden sürpriz transfer! 2 yıllık prensip anlaşmasına vardı! Yeni takımı belli oldu

Fenerbahçe ile olan sözleşmesi sona eren Serdar Dursun’un yeni takımı belli oldu. Golcü futbolcu, transferi için Alanyaspor ile 2 yıllık prensip anlaşmasına vardı.

Fenerbahçe’den ayrılan golcüden sürpriz transfer!  2 yıllık prensip anlaşmasına vardı! Yeni takımı belli oldu

Fenerbahçe’nin geçen sezonun devre arasında Fatih Karagümrük takımından kiraladığı Serdar Dursun, sözleşmesinin sona ermesinin takımdan ayrıldı. Fenerbahçe’nin yeni sözleşme teklifi yapmadığı tecrübeli futbolcu birçok takımdan transfer teklifi almıştı.

Fenerbahçe’den ayrılan golcüden sürpriz transfer!  2 yıllık prensip anlaşmasına vardı! Yeni takımı belli oldu - Resim : 1

SERDAR DURSUN, ALANYASPOR İLE ANLAŞMAYA VARDI

Serdar Dursun’un yeni takımı belli oldu. Ertan Süzgün’ün haberine göre, Alanyaspor, Serdar Dursun ile 2 yıllık prensip anlaşmasına vardı.  Golcü futbolcunun resmi imzayı attıktan sonra Alanyaspor’a transferinin açıklanması bekleniyor.

Fenerbahçe’den ayrılan golcüden sürpriz transfer!  2 yıllık prensip anlaşmasına vardı! Yeni takımı belli oldu - Resim : 2

SERDAR DURSUN'UN FENERBAHÇE'DEKİ PERFORMANSI

Transfermarkt’a göre piyasa değeri 750 bin euro olarak gösterilen 32 yaşındaki Serdar Dursun, geçen sezon Fenerbahçe formasıyla 11 maçta 290 dakika süre alırken 3 gol atıp 2 asist yaptı. Fenerbahçe’de 74 maça çıkan Serdar Dursun, 22 gol atarken 11 de asist yaptı.

Serdar Dursun kariyerinde Darmstadt, Karagümrük, Fenerbahçe, Greuther Fürth, Hannover, Denizlispor, Şanlıurfaspor, Denizlispor ve Eskişehirspor formaları giydi.