Fenerbahçe’den beklenmedik karar! Yeni transferler geldikleri gibi gönderilecek! İşte o isimler

Fenerbahçe, yeni transferleri Bartuğ Elmaz ve Emre Demir’i oynayabilecekleri bir takıma kiralamak istiyor. Burak Kapacak’ın da teklif gelmesi durumunda başka bir takıma gönderilebileceği belirtildi.

Fenerbahçe’den beklenmedik karar! Yeni transferler geldikleri gibi gönderilecek! İşte o isimler

Yaz transfer sezonuna hareketli bir giriş yapan ve şimdiye kadar Ryan Kent, Edin Dzeko, İrfan Can Eğribayat, Gustavo Henrique, Umut Nayir, Alexander Djiku, Sebastian Szymanski, Dusan Tadic ve Rodrigo Becao, Bartuğ Elmaz’ı transfer eden Fenerbahçe’den gidecek isimlerin kimler olacağı merak ediliyor.

OYNAYABİLECEKLERİ TAKIMLARA KİRALANACAKLAR

Özellikle genç futbolcuların oynayıp gelişebileceği bir takıma kiralanmaları öne çıkarken bu isimler belli oldu. Yağız Sabuncuoğlu’nun haberine göre Fenerbahçe, Marsilya takımından transfer edilerek 3 yıllık sözleşme imzalanan Bartuğ Elmaz’ı oynayabileceği bir takıma kiralamak istiyor.

Fenerbahçe’den beklenmedik karar! Yeni transferler geldikleri gibi gönderilecek! İşte o isimler - Resim : 1
Bartuğ Elmaz

 

Bartuğ’un yanı sıra geçen sezonun devre arasında Barcelona’dan transfer edilen ve Samsunspor’a kiralandıktan sonra takıma geri dönen Emre Demir’in de kiralanması düşünülüyor.

Fenerbahçe’den beklenmedik karar! Yeni transferler geldikleri gibi gönderilecek! İşte o isimler - Resim : 2
Emre Demir

 

Bunun yanında Bursaspor’dan büyük umutlarla transfer edilmesine karşın bir türlü beklentileri karşılayamayan Burak Kapacak da teklif gelmesi durumunda başka bir takıma gönderilebilir.

Fenerbahçe’den beklenmedik karar! Yeni transferler geldikleri gibi gönderilecek! İşte o isimler - Resim : 3
Burak Kapacak