Fenerbahçeli Fred tatil için Türkiye'yi seçti! Kapadokya’ya hayran kaldı

Süper Lig’de sezonun tamamlanmasının ardından Fenerbahçe’nin Brezilyalı futbolcusu Fred ve eşi Monique Rodrigues, tatil için Kapadokya’ya geldi. Yıldız futbolcu, Kapadokya’ya hayran kaldı.

Fenerbahçeli Fred tatil için Türkiye'yi seçti! Kapadokya’ya hayran kaldı

Trendyol Süper Lig’de 2023-2024 sezonu sona erdi. Fenerbahçe sezonu 2.sırada tamamlarken futbolcular da tatile çıkmaya başladılar. Sarı-lacivertli takımın yıldız futbolcu eşi Monique Rodrigues ile birlikte tatil için Kapadokya’ya geldi.

31 yaşındaki Fred ve eşi Monique Rodrigues, Kapadokya'ya hayran kalırken kendisini tanıyan futbolseverlerin fotoğraf çektirme ricalarını geri çevirmedi.

Fenerbahçeli Fred tatil için Türkiye'yi seçti! Kapadokya’ya hayran kaldı - Resim : 1

"KAPADOKYA ÇOK BÜYÜLEYECİ MUHTEŞEM BİR YER"

Kapadokya'da; Göreme, Uçhisar, Çavuşin, Avanos ve Ürgüp'ün güzelliklerini doya doya gezen Fred ve ailesi sıcak hava balonuna binerek Kapadokya'nın eşsiz güzelliklerini gökyüzünden de izledi.

Fenerbahçe'nin orta saha oyuncusu Fred, gün doğumunu izleyerek başladığı gezisinde büyüleyici bir güzelliğe sahip olan peri bacaları manzarasında bol bol fotoğraf ve video çekti.

Fenerbahçeli Fred tatil için Türkiye'yi seçti! Kapadokya’ya hayran kaldı - Resim : 2

“TÜRKİYE GERÇEKTEN HER ŞEYİYLE HARİKA BİR ÜLKE”

Brezilyalı oyuncu kendisini gezdiren turizmcilere yaptığı açıklamada, "Türkiye gerçekten her şeyiyle harika bir ülke. Liglerin sona ermesinin ardından Türkiye'nin kültürel zenginliklerini, dünyada eşi benzeri olmayan yerlerini görmek için ailemle beraber Kapadokya'dayız. Gerçekten çok büyüleyici bir yer. Burası herkesin ziyaret etmesi gereken bir yer " şeklinde konuştu.

Fenerbahçeli Fred tatil için Türkiye'yi seçti! Kapadokya’ya hayran kaldı - Resim : 3

FRED’DEN EFEKAN KARAYAZI’YA ÖVGÜ

Fred, Nevşehir Belediyespor alt yapısında yetişen ve aslen Ürgüplü 18 yaşındaki Fenerbahçeli genç futbolcu Efekan Karayazı'dan da övgüyle bahsederek "Aynı Arda gibi o da geleceğin yıldız ismi olacak" dedi.

Fred bu sezon forma giydiği 35 maçta 3 gol atarken 8 de asist yaptı. Futbolcunun Fenerbahçe ile 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.