Fenerbahçeli futbolculardan Michy Batshuayi’ye büyük şok! Bir saniye beklemeden adım attılar

Fenerbahçeli Cengiz Ünder, Fred ve Rodrigo Becao, Galatasaray’a transfer olan Michy Batshuayi için flaş bir adım attılar.

Fenerbahçeli futbolculardan Michy Batshuayi’ye büyük şok! Bir saniye beklemeden adım attılar

 Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran’da sona erecek olan Belçikalı forvet Michy Batshuayi, Galatasaray ile anlaşmaya vardı. Sarı-kırmızılı takım ile 3 yıllık sözleşme imzalayacak olan futbolcu, senelik 3 milyon euro maaş ve 3 milyon euro imza parası alacak.

Fenerbahçeli futbolculardan Michy Batshuayi’ye büyük şok! Bir saniye beklemeden adım attılar - Resim : 1

TAKİPTEN ÇIKARDILAR

Belçikalı golcünün takımdan ayrılması sonrası Fenerbahçeli futbolculardan flaş bir adım geldi. Cengiz Ünder, Fred ve Rodrigo Becao, Belçikalı futbolcu sosyal medya platformu Instagram’da takipten çıkardı.

Fenerbahçeli futbolculardan Michy Batshuayi’ye büyük şok! Bir saniye beklemeden adım attılar - Resim : 2

BATSHUAYI’NİN FENERBAHÇE KARİYERİ

Fenerbahçe’nin 2022 yılında İngiltere Premier Lig ekibi Chelsea’den 3.5 milyon euro bedelle kadrosuna kattığı 30 yaşındaki Belçikalı forvet Michy Batshuayi’nin sarı-lacivertli takımla olan sözleşmesi 30 Haziran'da sona eriyor.

Fenerbahçeli futbolculardan Michy Batshuayi’ye büyük şok! Bir saniye beklemeden adım attılar - Resim : 3

Geçen sezon 43 maçta 24 gol atan Belçikalı golcü, 3 de asist yaptı. Batshuayi, 2 sezonda çıktığı 75 maçta 44 gol atarken 5 de asist yaptı. Golcü futbolcunun Transfermarkt’a göre piyasa değeri 8.5 milyon euro olarak gösteriliyor.

Fenerbahçeli futbolculardan Michy Batshuayi’ye büyük şok! Bir saniye beklemeden adım attılar - Resim : 4

BATSHUAYI TARİHE GEÇECEK

Süper Lig'de hem Fenerbahçe hem de Beşiktaş'ta oynayan Michy Batshuayi, Galatasaray'da da forma giyince bunu gerçekleştiren ilk yabancı futbolcu olacak.